Aludhat éjjel, sátorban az udvaron egy 11 és egy 8 éves gyerek?
Figyelt kérdés
Teljesen bekerített udvar, kutya is van.2022. jún. 28. 12:05
21/36 anonim válasza:
19.-re.
Ja, és egyedül se hagyd őket a házban, mindig legyen velük fegyveres őr!
22/36 anonim válasza:
Ja, ha veled meg a környezetedbe történne, akkor majd máshogy gondolkodnál.
És az hogy szülőként felügyelem őket mióta jelent fegyveres őrt? Lehet lepontozni, azt hogy tudva mi van a környéken VIGYÁZOK és felügyelem a gyerekeim.Nyilván ettől már szar szülő vagyok.Ámmen, ma is tanultam valami új dolgot.
23/36 anonim válasza:
22.-re.
De ha a SAJÁT UDVAROD olyan veszélyes, hogy nem aludhat kint a gyerek, mert lekéselhetik, akkor ott valami nagy gond van.
24/36 anonim válasza:
Szulo is aludjon kint. En biztos nem tudnek nyugodtan aludni bent,hogy a ket gyerek egyedul kint az udvaron. Kitalaljak hogy kimennek elemlámpával setalgatni az utcára vagy barhova?
25/36 anonim válasza:
Komolyan 24. És nem tudod bezárni a kaput, és bevinni a kulcsot?
Kezdem érteni, hogy miért van annyi töketlen gyerek.
26/36 anonim válasza:
Meddig tart egy gyereknek atmaszni? Nem tudom,nekem ez nem fer bele. Szulo legyen ott vele vagy egy felnott. Ennyi. Barmi tortenhet es nincs ott senki. Volt olyan ismerosom is ,aki bement ejszaka aludni, a kisbabat meg kint altatta a teraszon ejjel.... Nekem ez nem fer bele. Nagyobbaknak sem. A gyerekek tobbsegeben,foleg ket fiuban sajnos nem lehet megbizni. Azert gyerek.
27/36 anonim válasza:
26.-ra.
De akkor 0-24-ben vele vagy? Mert napközben is megléphet. Vagy te nem melózol?
29/36 anonim válasza:
Isten mentsen egy olyan szülőtől, aki minden lépésem testőrként felügyeli... ezzel nem segíted, ártani fogsz neki.
30/36 anonim válasza:
27. Igen,itthon vagyok a kicsivel gyesen,amugy a nagy iskolas. De ha itthon van nem teszem ki ejjelre az udvarra. Nappal kint hintazik egyedul,sot az utcan biciklizik es a baratnojehez is atsetalhat. De este itt volt mar betores,az egesz utca garazssorat vegigtortek. En nem hagynam kint ejjel egyedul. Ennyi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!