Aludhat éjjel, sátorban az udvaron egy 11 és egy 8 éves gyerek?
6#
Sokadik alkalommal nevetek.. Már nem először olvasok hasonló kommentet..
Igen a vérnyest meg a vérróka meg a veszett róka (amit hozzá kell tenni nincs is a vakcinázásnak köszönhetően M.o-n) halálra marcangol minden gyanútlan embert.. 😂
Megkérdezhetem miért rettegsz ennyire a falusi élettől, meg az állatoktól?
Mindkét állat sokkal jobban fél az embertől, mint Te tőlük, és él rejtőzködő éjszakai életvitelt.
Ha még az aranysakál miatt aggódnál, jobban megérteném.. 😂
Aki lepontozott annak elmesélem, hogy 1-2 éve pld a 2 házzal arrább élő nénikét késsel összeszurkálva találták meg egy ilyen éjszakai ,,látogatás" után.Alig élte túl.Hát őszintén nem én szeretnék az lenni, aki a gyerekeit így találja reggel mert kint lettek hagyva sátrazni aztán felkeltek mikor bemásztak hozzánk.Van ilyen.Múltkor pld a rózsáink között kószált egy csávó, szedegette a szebbeket.De ezt csak másnap láttuk.Nem volt jó érzés a tudat, hogy az ablakunk alatt sétálgatott miközben mi békésen aludtunk.
Ha sátrazni akarnak akkor sátrazzon kint mindenki.Lehet csinálni tábortüzet, énekelgetni stb.stb..Meg ott lehet mellettük lenni éjjel is.
Asszem a 4-es voltam, bár nem vagyok biztos benne:)
19.-re.
Ilyen alapon a házatokban se aludjanak, mert mi van, ha bemegy a gyilkos?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!