Mi mást vársz ettől a nőtől? Ordenáré, tuskó, közönséges és buta.
2010. szept. 20. 15:22
3/14 anonim válasza:
Basszus amióta meghalt Daróczi,azóta ez a nő mindent megenged magának-_-"
Szerintem már mindenkinek totál elege van belőle...tiszta undorító amit csinál.
2010. szept. 20. 15:26
4/14 anonim válasza:
Igen! Az, hogy bántó az elég enyhe kifejezés rá...
2010. szept. 20. 15:29
5/14 anonim válasza:
Egy anya mindig anya marad. En ugyan nem lattam a felvetelt, de ha Claudia ezt mondta, akkor egy bunko, erzes nelkuli liba.
2010. szept. 20. 15:36
6/14 anonim válasza:
érzelmi oldalról nézve tényleg örökké az marad, de szó szerint nézve már tényleg nem az.
ettől még mondjuk Klaudia ordenáré egy szerzet. Mindig is utáltam.
2010. szept. 20. 15:37
7/14 anonim válasza:
Bár nem láttam az adást, de gondolom, azt akarta ezzel mondani, hogy mivel meghalt a kislánya, már nem édesanya. Ez a szó szoros értelmében talán igaz is, pedig dehogy.
Ő élete végéig Lara édesanyja marad és Lara az ő kislánya.
Számomra elképzelhetetlen, hogy ezt az elmúlt csaknem 3 évet miként tudta Éva végigcsinálni. Tisztelettel és részvéttel gondolok rá.
Claudia pedig, lévén szintén édesanya, igazán megválogathatná tapintatosabban a szavait!
2010. szept. 20. 15:40
8/14 anonim válasza:
Claudiának és a többi "sztárnak" mindent szabad! Nem vettétek még észre?
2010. szept. 20. 15:50
9/14 anonim válasza:
Na az ilyen megérdemelné hogy ráijesszenek a dokik egy kis onkológiai problémával pl.Nem kívánom hogy a gyermekének baja legyen, de egy kis ijedtség ráférne, nem lenne ekkora a p..ja.
2010. szept. 20. 16:12
10/14 anonim válasza:
Nem néztem a Mokkát reggel, de azért szerintem lehet az is, hogy nem megbántani akarta, csak nem fogalmazta meg rendesen amit mondani akart. Nem kell ezért a fejét venni, szerintem ti is mondtatok már olyat, ami másnak rosszul esett, miközben nektek nem ez volt a szándékotok.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!