Lehet valaki 3 gyönyörű, egészséges gyerek és egy rendes férj mellett nem boldog?
Jelen.
Egészseges gyerekek. Csodás férj. Lelkizős beszélgetések, jó szex, tényleg imádjuk egymást. Plusz segítőkész nagyszülők.
És mégis nyomorultul érzem magam. Mély önutálat mardos.
De dolgozom rajta.
Persze lehet.
Ha 3 gyereket szültél, akàrmilyen korkülönbséggel is, nem keveset voltàl otthon "anya szerepben". Ennyi gyerek mellett még kellő pihenés, és szabadidö mellett is nehéz lehet, hàt ha még a gyerek körüli dolgok nagyrészt ràd vàrnak, és ebben a körforgàsban élsz.
1 gyerekem van, hamarosan bölcsis korú, imádom szeretem, de sokszor érzem hogy én is azért vagyok nyomott mert ebben élek 1,5 éve. És ez "csak" 1 gyerek.
14
Nyugodj meg, egyszerűbb lesz. Beadjátok bölcsibe, jelentkezzetek minél hamarabb, hogy biztos legyen hely, aztán pihensz szépen otthon egy kicsit, vagy mennek nagyszülőkhöz a gyerekek, te meg lemész a férjeddel egy hétre horvátba. Neki is csak van valamikor szabija.
Aztán ha elmész dolgozni, minden sokkal jobb lesz, még ha csak 4 órába is.
14!
Ja, mert ez így megy, hogy a gyerek bölcsibe, anya meg otthon pihenget.
Meg csak ugy fogom magam, a 3 gyerekem leszarva, azt kiruccangatok horvátba hetekre.
Istenem. Te se szülj.
Berakod bölcsibe 5 nap után két táppénz majd 3-7nap bölcsi megint 1,5 hét táppénz és ez kb szeptembertől május közepéig. Csak akkor ott lesz már a nyakadon a munka amit vihetez haza a beteg nyafogó gyerekhez,vagy bemész este...
Szóval max az első 3-5nappal számolj ami szabad lesz, és ne remenykedj nagyon a bölcsi előtti mindenféle immunerősítő kurakban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!