Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Extrém hőségben tábor?

Extrém hőségben tábor?

Figyelt kérdés

Sziasztok! Hétfőtől táborba menne a 6 éves kisfiam (8-16 óra között minden nap). Viszont extrém hőség lesz pont akkor, harmadfokú hőségriadóval és 36-37 fok. Már kifizettem a tábort, de aggódom. Alapvetően foci tábor, de mennek biciklizni is - félek, hogy rosszul lesz.

Nem rossz ötlet elengedni?

#extrém hőség
2022. jún. 25. 08:34
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
38%

10. 35 fokban nagyon jó ám biciklizni! A sok hülye ezt csinálja, aztán csodálkozik. hogy leesik a bicikliről.

Nem engedném el a gyereket.

2022. jún. 25. 13:37
 12/14 A kérdező kommentje:

10-es, nyilván nem komolyan kérdezted, hogy tulerzekeny-e. Úgyhogy köszi.

Szerintem nem túlféltés. Ha valaki, hát én biztos nem vagyok az. Ez a hőség viszont már nem az, ami hajdan volt. Túlélős.

2022. jún. 25. 17:37
 13/14 anonim ***** válasza:
78%
Az én hatévesem is most megy focitáborba, én is gondolkodtam ezen, de ha nem ott lenne, akkor oviban lenne, ott is ugyanolyan meleg van, ott is kimennek délelőtt és délután is, a táborban legalább kenik őket naptejjel, az oviban nem. Kinti edzés meg játék úgyis délelőtt lesz, délután teremben fociznak, három után mennek ki újra. Szerintem nálatok is figyelembe veszik a nagy meleget, de gondolom, eleve számoltak ezzel, hiszen nyár van.
2022. jún. 27. 06:23
 14/14 A kérdező kommentje:

Igen, köszi.

Ment táborba egyébként és eddig minden oké. Mondtam neki, ha valamihez fáradt vagy melege van, mondja meg nyugodtan. Élt is ezzel a lehetőséggel, és rugalmasak, tehát pl. focizás helyett szabad volt homokoznia.

2022. jún. 28. 21:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!