Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Nyári tàborhoz milyen adatokat...

Nyári tàborhoz milyen adatokat/papìrokat kèrnek a gyerektől, szülőktől?

Figyelt kérdés
Nyaralni megyünk Magyarorszàgra, nem vagyok ilyenben ismerős. Nyàri tàborhoz kell pl. tb szàm meg bejelentett lakcìm, vagy befizetem a tàbor àràt, ès megadom az alap adatainkat ès ennyi?

2021. máj. 28. 17:45
 1/5 anonim ***** válasza:

A szervezővel azért fogsz beszélni, vagy csak úgy lepasszolod a gyereket?

Ha fogsz vele beszélni, esetleg elmondja ezeket, vagy megkérdezed.

2021. máj. 28. 19:33
 2/5 anonim ***** válasza:
Sok helyen negstiv covid tesztet, orvosi igazolast hogy nem beteg. A gyerek taj szemelyi + lakcim kartyajat ha van diakit is kernek.
2021. máj. 28. 19:59
 3/5 A kérdező kommentje:
Csak covid tesztet tudnèk csinàltatni, a többi nincs :/ De akkor a tàbor rögtön 15000 ft-al több lenne, ha a tesztèrt is fizetnem kell :/
2021. máj. 28. 20:17
 4/5 A kérdező kommentje:
Màrmint szemèlyije, lakcìmkàrtyaja van, de diàk meg taj nincs.
2021. máj. 28. 20:18
 5/5 anonim ***** válasza:
100%

Kerdezz utana a taborban meg most, hogy hatha addigra tudsz intezni ami meg hianyzik.

Sajnos az utobbi evekben nagyon sokat szigoritottak a taborokon, a covid elott is kellettek ilyen igazolasok pl hogy a gyerek nem beteg vagy fertozo. A gyerekorvostol kell kerni, gondolom az csak van kint nektek.

Covid teszt a tabor elotti heten kell csinalntatni.

Nincs mar olyan, hogy befizetem es mehet sajnos

2021. máj. 28. 20:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!