Melyik a legszebb fiú és lány név szerinted?
Figyelt kérdés
Annyi kérdés van név témában. Engem az érdekel, hogy kinek melyik név tetszik leginkább a Magyarországon anyakönyvezhető nevek teljes repertoárjából!2022. jún. 24. 13:39
1/18 anonim válasza:
Női nevek:
Nikoletta
Viktória
Cintia
Mina
Emma
Evelin
Melani
Férfi nevek
Ezékiel
Kolos
Nolan
Norman
Konrád
Konor
Ákos
Erik
Aurél
Milán
Dániel
Vincent
Márk
Nekem most ezek tetszenek. Van egy egész listám amiben külföldi nevek is vannak ezek mellett. Ezek mind anyakönyvezhetőek.
2/18 anonim válasza:
Kisfiam neve, Álmos Márton. Ezen kívül tetszik még: Márk, Tamás, Anton, Dániel.
Lánynevek: Zsófia, Emília, Júlia, Liza, Marina, Katrin
3/18 anonim válasza:
Ha csak egyet-egyet akarok választani, akkor fiúnév a Lehel, lány pedig a Valéria.
5/18 anonim válasza:
Emilia, Elizabet és Eleonóra, de majdnem a legtöbb E betűs női név, szintén a férfi nevek közül is az E betűsök a kedvenceim: Emil,Ervin,Edvárd,Endre
De tetszik még:
Lídia, Júlia,Róza,Getrúd,Hermina,Beatrix,Málna,Mira
Gergely,Miron,Fülöp,Anton, Benedek,Benett, Domonkos, Artúr
6/18 anonim válasza:
Emma, Erzsébet, Eszter, Katalin, fiúból nincs nagy kedvenc, de tetszik a Dávid, Ádám, Imre, Zoltán.
7/18 anonim válasza:
Nekem lanynevnel Dzsenna de a család nem terne magához :D
Fiú nevnel Konstantin, Joakim.
9/18 anonim válasza:
Ha csak egyet-egyet lehet akkor Viktória és Zalán.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!