Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Az összes lánynév, ami nekem...

Az összes lánynév, ami nekem tetszik, az a férjem exeinek a nevei. Mit tegyek?

Figyelt kérdés

Leila, Kíra, Rita, Emília, Julianna, Dominika, Regina, Dorka, Debóra, Rebeka, Réka, Letícia, Hanna, Luca, Bianka, Petra.

Ezek mind a férjem exeinek a nevei. Van a Júlia, ami még tetszik, de Julinak, Julcsinak becézték.

Vagy még ott van a Blanka, de ezek után, hogy közölte velem a férjem, hogy Bianka volt az első lány, akivel lefeküdt, mindig arra asszociálnek, hogy Bianka-Blanka. Vagy csak egyszer eltévesztené valaki, már görcsbe rándulna a gyomrom.

Többször átnyálaztam a naptárat, már többször néztem oda-vissza a Magyar Keresztnevek Tárát, az MTA oldalán található összes nevet átnéztem, de egyik se tetszik, csak ezek.

2022. jún. 20. 20:05
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
94%

Volt Gergely pasim, és sajnálom ettől függetlenül tetszik a név is, szóval valószínűleg ezt kapja a kisfiam is. A férjem elfogadja, sőt neki is tetszik ez a név, és inkább ezt akarja, mint egy tök random másikat, akinek a viselője nem is szerepelt a múltamban.

Plusz poén, hogy a macskánk neve pedig az exe neve is egyben. 😃

2022. jún. 20. 21:07
 12/22 anonim ***** válasza:
93%
Szerintem,aki ennyire nem nőtt még fel, annak nem kéne gyereket szülnie.
2022. jún. 20. 21:30
 13/22 anonim ***** válasza:
100%
Minek mondta el az összes volt csaja nevét?
2022. jún. 20. 21:49
 14/22 anonim ***** válasza:
100%

#8 azt hittem azt linkelted amire én gondoltam.

Nekem DMX - What these bitches want from a nigga jutott eszmbe, ott van felsorolás lánynevekből 😃

2022. jún. 20. 22:22
 15/22 anonim ***** válasza:
100%
Persze, persze, elhiszem hogy mindegyik a csaja volt. Keress tovább, lesz itt még titok a múltjában.
2022. jún. 20. 22:35
 16/22 anonim ***** válasza:
100%
És amúgy nem mindegy hogy hívják az exeit? De komolyan ? Mi köze annak a gyerek nevének a választáshoz? Nem értem
2022. jún. 20. 22:39
 17/22 anonim ***** válasza:
100%
13as lehet el se mondta mindet mert akkor nem lenne neve a gyereknek 🤣
2022. jún. 20. 22:40
 18/22 anonim ***** válasza:
100%

Elképzelem a beszélgetést:

- Drágám, legyen a lányunk neve x.

- Volt ilyen nevű csajom.

- Akkor legyen y.

- Ilyen nevű csajom is volt.

- Jó, akkor mit szólnál z-hez?

- Ó, ő volt az első csajom!

A kérdés szerintem kamu, de ha véletlenül mégsem, akkor válasszon nevet az apuka. :)))))

2022. jún. 21. 10:27
 19/22 anonim ***** válasza:
100%
Reméljük, hogy kisfiú lesz, mert a végén tényleg Zejnepnek vagy Elifnek kell nevezni. Asszem ezek még nem olyan régi sorozatok. Kivéve, ha volt török csaj is 🙄
2022. jún. 21. 11:01
 20/22 anonim ***** válasza:
85%
Csak kamuzott. Ha ennyi csaja lett volna, akkor jobb nőt is kaphatott volna nálad. Valószínűleg te voltál neki az első.
2022. jún. 21. 11:13
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!