Az összes lánynév, ami nekem tetszik, az a férjem exeinek a nevei. Mit tegyek?
Leila, Kíra, Rita, Emília, Julianna, Dominika, Regina, Dorka, Debóra, Rebeka, Réka, Letícia, Hanna, Luca, Bianka, Petra.
Ezek mind a férjem exeinek a nevei. Van a Júlia, ami még tetszik, de Julinak, Julcsinak becézték.
Vagy még ott van a Blanka, de ezek után, hogy közölte velem a férjem, hogy Bianka volt az első lány, akivel lefeküdt, mindig arra asszociálnek, hogy Bianka-Blanka. Vagy csak egyszer eltévesztené valaki, már görcsbe rándulna a gyomrom.
Többször átnyálaztam a naptárat, már többször néztem oda-vissza a Magyar Keresztnevek Tárát, az MTA oldalán található összes nevet átnéztem, de egyik se tetszik, csak ezek.
Volt Gergely pasim, és sajnálom ettől függetlenül tetszik a név is, szóval valószínűleg ezt kapja a kisfiam is. A férjem elfogadja, sőt neki is tetszik ez a név, és inkább ezt akarja, mint egy tök random másikat, akinek a viselője nem is szerepelt a múltamban.
Plusz poén, hogy a macskánk neve pedig az exe neve is egyben. 😃
#8 azt hittem azt linkelted amire én gondoltam.
Nekem DMX - What these bitches want from a nigga jutott eszmbe, ott van felsorolás lánynevekből 😃
Elképzelem a beszélgetést:
- Drágám, legyen a lányunk neve x.
- Volt ilyen nevű csajom.
- Akkor legyen y.
- Ilyen nevű csajom is volt.
- Jó, akkor mit szólnál z-hez?
- Ó, ő volt az első csajom!
A kérdés szerintem kamu, de ha véletlenül mégsem, akkor válasszon nevet az apuka. :)))))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!