Az összes lánynév, ami nekem tetszik, az a férjem exeinek a nevei. Mit tegyek?
Leila, Kíra, Rita, Emília, Julianna, Dominika, Regina, Dorka, Debóra, Rebeka, Réka, Letícia, Hanna, Luca, Bianka, Petra.
Ezek mind a férjem exeinek a nevei. Van a Júlia, ami még tetszik, de Julinak, Julcsinak becézték.
Vagy még ott van a Blanka, de ezek után, hogy közölte velem a férjem, hogy Bianka volt az első lány, akivel lefeküdt, mindig arra asszociálnek, hogy Bianka-Blanka. Vagy csak egyszer eltévesztené valaki, már görcsbe rándulna a gyomrom.
Többször átnyálaztam a naptárat, már többször néztem oda-vissza a Magyar Keresztnevek Tárát, az MTA oldalán található összes nevet átnéztem, de egyik se tetszik, csak ezek.
De miért?
Mondjuk ha élete nagy szerelme lenne akivel 6 évig együtt volt oké de 14 évesen az első orál a bokrok között nem kellene befolyásolnia szerintem.
Ha mégis akkor meg add a kezébe a naptárat,irasd le vele az osszes nevet, ami viselőjének még csak soha nem is köszönt es abból válasszatok
Mondjuk ő se normális teljesen, minek kell ilyeneket benyögni mikor valószínűleg semmi érzelem már a csaj felé, te meg így reagálsz.
A Blanka meg nem Bianka... Görcsbe rándul a gyomrod, ne haragudj, nem bántásból de lehet ezt kezeltetned kellene.
Férjem régen DJ volt egy nagyon menő helyen. Ha így választottam nevet, elég nagy bajban lettem volna 😃 kit érdekel, mi volt 10-20 éve.
Volt az enyémmel azonos nevű csaja is, akkor most változtassak nevet, vagy mi? 🙃
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!