Szülők! A Ti gyerekeitek mely zenéket szereti/hallgatja? Van esetleg kedvenc együttese, vagy énekese?
Kíváncsi vagyok, a mostani gyerekek milyen zenéket hallgatnak.
Szülők, nálatok miket szeret a gyerek? Kik a kedvencei?
A kisebbiknek (6 éves fiú) kedvenc dalai vannak, kedvenc előadói nem igazán. Egy éve hallotta először a Mennyország Touristot, azóta az a kedvenc száma, tinikoromban én is szerettem, de már a hajam kihullik tőle, annyiszor hallottam az elmúlt évben 😅
A nagyfiam 14 éves, és valamiért őt hidegen hagyja mindenféle zene, ismeri a most divatos előadókat névről, de nem ismeri a számaikat, de még olyat se, amiről azt gondolná az ember, hogy 0-99 éves korig mindenki hallotta már. Ő max azokat ismeri, amik youtube videók háttérzenéi szoktak lenni.
16. ebből a háromból csak a coldplayt ismerem.
nálunk queen, dire straits, u2 meg ilyen ‘80-90-es évek mennek (férjem szereti) ill. n.w.a, mobb deep, cypress hill, j.cole + hasonló rap vagy rnb (Alicia Keys, John Legend, Aloe Blacc) számok mennek (részemről). hallgatok magyar ug rap előadókat is, de a trágár(abb) szöveg nem az ő korosztályának való. 😇
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!