Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Szerintetek mennyire korrekt...

Szerintetek mennyire korrekt ez a volt ferjemtől?

Figyelt kérdés

Nyáron 2 heteket ott van nála a Lányunk. Van amikor emiatt fel havi tartásdíjat utal vagy ha egészet normálisan akkor még az iskola kezdésbe nem száll bele, mert "egész havit utaltam".

Nem érzem korrektnek.

2022. jún. 16. 10:14
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:

Úgyhogy 900.000 ezret keres.

Amikor 2 éve megállapítottak a 25.000et bíróságon akkor negyed ennyit keresett. De mostmar ilyen sokat és se magától se kérésemre nem emelt.

2022. jún. 16. 20:11
 12/16 anonim ***** válasza:
42%
Hát majd a bíróság kérésére emel, ne félj. Ez a legtisztább út a vitás kérdések rendezésére egy ilyen típusú ex férjjel.
2022. jún. 16. 20:44
 13/16 anonim ***** válasza:
68%

szerintem meg igaza van az exférjnek. abban a 2 hónapban ugyanannyit van nála a gyerek, mint nálad, szval ugyanúgy költ is rá (remélhetőleg nem füvet eszik napfénnyel szerencsétlen) akkor meg mire fel kellene az egész gyerektartás. oké h bíróság stb, de sztem ezt normális emberek egymás között megtudnák beszélni. Az meg h most mennyivel többet keres, mi közöd hozzá? gondolom ő is szokott a gyerekeknek vásárolni nem csak azt a havi 25-öt adja neked és kész ennyi fapapucs...

feláll a szőr a hátamon az ilyen pénzéhes nőktől

2022. jún. 17. 10:16
 14/16 anonim ***** válasza:
Undorító nők vannak.. én egy forintot nem fizetnék, közös felügyelet és cső.
2022. jún. 21. 07:08
 15/16 anonim ***** válasza:
Akkor korrekt, ha így van megállapítva a bíróságon is, hogy ilyenkor fele összeg jár. A gyerektartást mértékét illetően nem korrekt, hiszen többet kéne fizetnie, mint 25. Na, de ehhez kéne a határozat papíron. Papír nélkül nem szabad pénzt adni. Jól csinálja. Menj a bíróságra, és kérj ott többet, de ne személyesen az exedtől papír nélkül lenne képed pénzt elfogadni?
2022. okt. 16. 19:18
 16/16 A kérdező kommentje:

Milyen határozat?

Miről?

2022. okt. 16. 21:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!