Mikor kezdjek el készülődni?
Figyelt kérdés
Még csak 27 hetes vagyok, de már eléggé unom magam itthon. Szívesen kimosnám már a babaruhákat, felállítanám az ágyat, stb. Mikor érdemes ezeknek nekiállni?2008. dec. 19. 17:48
1/2 anonim válasza:
Nincs erre szabály. Most is elkezdheted ha unatkozol otthon. A kórházi cosmagomat szülés előtt 2 héttel készítettem elő. A babaruhákat a 36. héttől mostam ki , a kiságyat 1 héttel szülés előtt állítottuk össze.
2/2 anonim válasza:
Szia!
Engem végig koraszüléssel ijesztgetett a doki.
A babaruhákat 30 hetesen mostam ki, a szoba pedig nem sokkal utána készült.A kórházi csomagomat szintén 30 hetesen állítottam össze:) A baba pedig ráhúzott pár napot, és akkor is indították a szülést:)
Nincs rá szabály,hogy mikor kell kimosni a rucikat. Szerintem tök jó készülődni! Én sokszor csak beültem a szobába és álmodoztam, hogy milyen is lesz, ha már nem lesz üres a kiságy:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!