A neves kérdéseknél miért az a legtöbb válasz, hogy "ezt ne add, mert csúfolni fogják"?
Teljesen mindegy, mi valakinek a neve, ha a gyerekek csúfolódni akarnak, fognak is. Nekem teljesen átlagos nevem van, mégis csúfoltak (Katalin)
Ráadásul az ilyen valaszokban az van benne, hogy abszolút nem elfogadó a társadalom.
Mert önellentmondásos a társadalom.
Ne legyél birka, ami a tömeggel együtt halad, de ne is tűnj ki a tömegből.
Mert már itt is csúfolják, csoportba verődve. Ráadásul csűrhe módon lepontozzák meg felpontozzák a nekik nem tetsző/tetsző névötleteket, ami elég nagy türhőség, hiszen a saját vélemény elmondására ott van a kommentelési lehetőség.
Amúgy a gyerekeknek minden név egyforma, nekik nem lennének furák a ritka nevek.
Mert olyan idióta javaslatokat dobnak be, hogy én sokszor arra gondolok, ezt nem is gondolhatja valaki komolyan. Kabarékba való nevek.
Néha van olyan, hogy 2-3 valóban szép, vagy legalábbis normális név között vacillálnak.
Megfigyeltem még, hogy lányoknál jobban elgurul az anyukák gyógyszere. :-)))
Mert általában már eleve olyan neveket kérdeznek meg amivel kapcsolatban nekik is kétségeik vannak.
Amúgy én nem szeretem a nagyon egyedi neveket sem és a tucatneveket sem.
Mondjuk nekem 10 éves korpmban 25!!! Éve kedvencem lett a Hanga és Hanna, Áron, Dominik nèv.
És nem adtam egyiket sem, mert annyira gyakorivá vàlt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!