Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Miért van az, hogy néha...

Miért van az, hogy néha nagyon elfog a vágy, hogy babám legyen? Mit lehet ez ellen tenni?

Figyelt kérdés

Jó lenne egy gép, amivel előrepörgetem az időt, addigra, hogy minden téren készen álljunk a baba vállalásra...

21 vagyok, az eszemmel tudom,hogy még korai. Még nem dolgoztam, tanulok. Párom is még fél évig egyetemista.

2008. jan. 1. 20:45
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
azért annyira nem korai, én 20 múltam és októberben szültem. igaz, hogy én 18 éves korom óta dolgozom. persze ha te úgy érzed, hogy még nem vagy készen, akkor biztos jól érzed, hiszen ez mindenkinél más. de az, hogy babára vágysz, teljesen normális már ebben a korban, hiszen ha nem így lenne, már rég kihalt volna az emberiség.
2008. jan. 1. 21:25
 2/3 anonim ***** válasza:
100%

Szia

Én is korán szültem 20 voltam. De szerintem tenni ez ellen az érzés ellen nem tudsz, de csinálhatod azt hogy pl vigyázol néha rokon gyerekekre ekkor legalább babázol egy kicsit és felkészülsz a majdani anyaságra( sokat lehet belöle tanulni). Nekem 2 gyerekem van 6 és 3 évesek, engem is sokszor elkap a vágy hogy szeretnék még egyet.

2008. jan. 1. 21:36
 3/3 anonim ***** válasza:
100%
Ez teljesen természetes vágy. Ellene nem kell tenned. Azt pedig jól látod, hogy nektek még korai a baba. Épp ezért várd ki amíg minden kialakul körülötted, és akkor tervezz babót. Addig pedig türelem :)
2008. jan. 1. 21:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!