Mivel nem hordtam haskötőt már nem is fog vissza menni a hasam?
Én sem hordtam haskötőt, de simán visszament a hasam, szülés után 3-4 hónappal már totál lapos volt, laposabb is, mint terhesség előtt.
Mondjuk én szülés után még egy jó ideig tartottam a terhesség alatti diétám, legalábbis koncepcionálisan (terhességi cukrom volt), de sportolni semmit sem sportoltam, azt a terhesség előtt sem, nem is egy újszülött mellett kezdtem neki. Olyan 10 hónapos korában kitaláltam, hogy akkor most feszesítek és elkezdek futni, a 3. alkalom után sikerült itthon úgy belerúgnom a kanapé lábába, hogy eltört az egyik lábujjam, és ~1 év után gyógyult meg annyira, hogy már nem is éreztem, addigra meg már megint teherbe estem, szóval ennyi volt az én sportoló karrierem :D
A fogyásban amúgy is az étkezés a legmeghatározóbb, na meg ha olyan szerencsés alkat vagy, mint pl én is, akkor a szoptatás is segít a fogyásban. A sport a feszesítéshez jó, hogy ne legyél ilyen skinnyfat mint én, hogy technikailag vékony vagy, de közben meg lötyög mindened, mert izmod meg nem nagyon akad. Illetve a kötényhas-hatásban sokat számít, hogy szétnyílt-e a hasizmod, mert akkor viszont akármennyire is fogyókúrázol, az istennek sem lesz szép feszes célzott, terápiás edzés nélkül, ami összehúzza az izmokat megint.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!