14/17 anonim válasza:
Dorina, de a Flóra is nagyon gyönyörű. Csak épphogy egy hajszállal előzi meg a Dorina név a Flóra nevet.
15/17 anonim válasza:
*Sőt, nem is egész hajszállal !! :) :)
A másik, Flórát Flórinak ne becézzétek, nekem a Flóri az inkább a Flórián beceneve. Flor, Florcsi azok már jók; de a Florcsi is inkább még kicsi korban áll jól; egy tinihez, vagy egy mégidősebbhez nem illik; meg amúgy a Flóri is szerintem csak kicsiként jó név a Flóriánoknak, utána nem becézném. Flóra nevet sem kell becézni. Dorina nevet sem kell becézni, de ha akarod akkor Dorci, Dorka. De inkább nem becézném. Akit én ismerek Dorinát, őt nem becézzük egyáltalán, és neki tök jól áll úgy ez a név, és ő is szereti. :):)
17/17 anonim válasza:
Flóra
Nem hogy jobban, de az a választott lánynevem, ha lányom lett volna, így hívták volna.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!