Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Mely neveket utáljátok a...

Mely neveket utáljátok a legjobban?

Figyelt kérdés
Csak érdekel hogy a magyar embereknek mely nevek azok, amik náluk kicsapják a biztosítékot. Sajnos ilyenről hiteles dokumentációkat nem lehet a neten találni, és engem meg nagyon érdekelnének az ilyen statisztikák, ezért kérdezem a Gyakori népét, itt azért vagyunk egy páran.

2022. máj. 31. 06:15
1 2 3 4 5 6
 51/55 anonim ***** válasza:
88%

Medox, Benett és társai, továbbá az olyan nevek, amelyek olyanok, mintha random betűket egymás mellé dobáltak volna, még azt sem lehet tudni, hogy női vagy férfi nevek.

A divatnevek közül a Bence, Bendegúz. Valaki egyszer bedobta ezeket, a sok birka meg ment utánuk, holott rettentő csúnya a hangzásuk.

2022. aug. 11. 20:32
 52/55 anonim ***** válasza:
100%

Férfinévből nőiesedett nevek: Ágosta, Zalánka, Benjamina, stb.

Összevont nevek: Hannaróza, Hannadóra, Kisanna, Annakarina, stb.

Régies nevek: István, Béla, Erzsébet, Annamária (ez mehet összevont névnek is), Piroska, stb.

Márkára hasonlító nevek: Medox, Evolet (Komolyan? Mintha a Chevrolet és Evelin keveréke lenne.), stb.

Színtelen, de népszerű nevek: Kata (és változatai), Alexandra, Laura, Benett (ez még külföldi névnek is undorítóan hangzik szerintem), Ében, Nara, Áron stb.

Nevetséges nevek: Tongor, Bongor, Zsongor, Mea, Margitvirág, Banánvirág (tudom, hogy ez új), Annunciáta, Kövecs, Ajándék, stb.

Fonetikusan írt nevek: Dzsesszika, Zejnep, Nátán, Kimberli, stb.

2022. aug. 11. 22:49
 53/55 anonim ***** válasza:
100%

Bendegúz.

Egyre többet hallom. Hihetetlen, borzasztó.

És lehet mondani, hogy a cigányok milyen neveket adnak. Hát én a saját 8 hónapos fiammal rendszeresen járok tanácsadásra, ott azért hallani olyan neveket fehér anyukáktól is, hogy az ember haja égnek áll.

Maximka, Daren pl a legutóbb.

Mivel jobb mint a rikárdó?

2022. aug. 12. 08:24
 54/55 A kérdező kommentje:
Bendegúz most nagyon divatos lett az ősmagyar név státusza miatt, bár én sem adnám a gyerekemnek 😃 Már csak azért sem, mert kiskoromban a macskámat hívták így 😂
2022. aug. 12. 11:25
 55/55 anonim ***** válasza:
100%
A fonetikusan leírt külföldi nevek, a nagyon ősmagyar nevek (nem a Zselyke meg Botond kategória)
2022. aug. 23. 12:28
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!