Mely neveket utáljátok a legjobban?
Medox, Benett és társai, továbbá az olyan nevek, amelyek olyanok, mintha random betűket egymás mellé dobáltak volna, még azt sem lehet tudni, hogy női vagy férfi nevek.
A divatnevek közül a Bence, Bendegúz. Valaki egyszer bedobta ezeket, a sok birka meg ment utánuk, holott rettentő csúnya a hangzásuk.
Férfinévből nőiesedett nevek: Ágosta, Zalánka, Benjamina, stb.
Összevont nevek: Hannaróza, Hannadóra, Kisanna, Annakarina, stb.
Régies nevek: István, Béla, Erzsébet, Annamária (ez mehet összevont névnek is), Piroska, stb.
Márkára hasonlító nevek: Medox, Evolet (Komolyan? Mintha a Chevrolet és Evelin keveréke lenne.), stb.
Színtelen, de népszerű nevek: Kata (és változatai), Alexandra, Laura, Benett (ez még külföldi névnek is undorítóan hangzik szerintem), Ében, Nara, Áron stb.
Nevetséges nevek: Tongor, Bongor, Zsongor, Mea, Margitvirág, Banánvirág (tudom, hogy ez új), Annunciáta, Kövecs, Ajándék, stb.
Fonetikusan írt nevek: Dzsesszika, Zejnep, Nátán, Kimberli, stb.
Bendegúz.
Egyre többet hallom. Hihetetlen, borzasztó.
És lehet mondani, hogy a cigányok milyen neveket adnak. Hát én a saját 8 hónapos fiammal rendszeresen járok tanácsadásra, ott azért hallani olyan neveket fehér anyukáktól is, hogy az ember haja égnek áll.
Maximka, Daren pl a legutóbb.
Mivel jobb mint a rikárdó?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!