Ötletet(vagy megnyugtatást)vàrok arra,hogy normális e,ha a 26hòs lányom nem hajlandó evőeszközzel enni,továbbá vàlogatòs. Èrtem ez alatt, hogy hùst nem eszik,többek között.vitamint a gyümölcsökből pòtoljuk,mert azokat megeszi.Segìtsetek,mit tegyek?
Figyelt kérdés
Komolyan nem tudom,hogy èn rontottam e el,vagy az anyòsom,akivel együttèlünk sajnos,mert ő helikopter-szerűen szokott felettünk körözni,es mindig beleszòlt(aztàn àllandòan tagadta) ha szoktam etetni. Règebben pròbàlkozott kanállal,de legalàbb fèl eve nem hajlandò semmit megenni,amit kanalazni kell. Etetni nem lehet,nem engedi. Csakis darabos èteleket adhatok neki,amit ha megfelel akkor megeszi kèzzel. Szeptember-november kezdi az ovit. Fèlek hogy ott se fog enni. Bàr remènykedek a csordaszellemben.
Màsik: pohàrhoz hogy tudom szoktatni? 9hòsnak valò üvege van,nem hajlandò màsbòl inni.
2022. máj. 30. 14:03
11/12 anonim válasza:
26 hós 🤦♀️
Miért nem lehet azt írni, hogy 2 éves?!
Egyébként majd megtanulja....
12/12 anonim válasza:
Szia! Egy éve hasonló dolgokon rágtam magam. Az én kisfiam nem volt hajlandó egyedül enni. Csak a villát használta, de inkább azt sem. (Kézzel sem evett, nem fogott meg egy darab sült krumplit sem) Egész nyáron próbálkoztam mindenfélével, hogy egyedül egyen. Harmadik gyerek, de nem volt még ilyen problémám előtte. A beszoktatás alatt jött a meglepi. Az én kisfiam úgy evett kanállal (levest!!), villával, mintha ez természetes lenne. Szerintem engedd el. Legyen lehetősége, de ne görcsölj rajta. Nagyon ügyesek ők. (Az enyém gyümölcsöt nem eszik azóta sem, egy negyed falatot sem, még sutibe sütve sem…)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!