Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Meddig engedheti meg magának...

Meddig engedheti meg magának egy anya, hogy nem fekszik le a férjével?

Figyelt kérdés
2022. máj. 27. 20:22
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
8%
Amíg tudja hogy megteheti.
2022. máj. 27. 20:49
 12/19 anonim ***** válasza:
23%
Azért nem jó, mert utána egy év múlva ott fog sírni, hogy "az a szemét itthagyott - pedig mindent megtettem érte!"
2022. máj. 27. 20:51
 13/19 anonim ***** válasza:
85%
Pontosan addig, amíg egy apa megengedheti magának, hogy nem izgatja fel a feleségét.
2022. máj. 27. 22:07
 14/19 anonim ***** válasza:
77%

Inkább az a kérdés, hogy a nőnek miért nem jó a szex, miért nem akarja..

Attol,hogy anya is még kívánja a párját, gondolom én.

2022. máj. 27. 22:25
 15/19 anonim ***** válasza:
9%

Jobb esetben... de látod: már a feltevésre lepontoztak.

Nem normális emberek járnak ide, de attól még az életben is van ilyen.

2022. máj. 27. 22:35
 16/19 anonim ***** válasza:
89%

Rossz a kérdés, nyilván bármeddig. Azt kellene kideríteni, hogy miért!

Ehhez viszont a kérdéses személlyel kellene beszélgetni, lehet fizikai, lelki oka, mindkettőre van szakember, aki segítsen, de ehhez egy olyan kapcsolat kell, ahol erre mindketten nyitottak.

2022. máj. 27. 22:49
 17/19 anonim ***** válasza:
3%

Mármint terhesség alatt?

Vagy szülés után vagy csak úgy spontán nem? Nem mindegy..

Első terhességemnél végig volt szex.. másodiknál veszélyeztetett voltam ott nem lehetett.. nem volt gond. Megoldottam neki másképp amikor igényelte. ;)

Szülés után 2,5 hónapig megint nem volt semmi,mert nem múlt el a vérzésem,így vártunk még.. semmi probléma nem volt belőle.. szintén megoldottam neki. Azóta eltelt 3 hét.. hát mivel nappl dolgozik.. éjjel nem alszik a gyerek így hullák vagyunk.. mire nyugalom lesz addig csak egyre gondolunk.. gyorsan aludni 😂

Persze,azért heti egy van 🤦🏻‍♀️😅

Ha csak úgy natúrba nem akarsz,azzal sincs sztem gond ja kárpótlod máshogy.. ha úgy sem megy háát.. nekem se kellene olyan kapcsolat ahol nincs semmi… 🤷🏻‍♀️

2022. máj. 28. 02:55
 18/19 anonim ***** válasza:
68%
Bármeddig. Mondjuk egy idő után már nem lesz csak exférje- vagy egy férje, aki félre jár majd.
2022. máj. 28. 06:23
 19/19 anonim ***** válasza:
40%
bármeddig lehet.teherbe esés vagy meglévő terhesség vagy szülés után vagy szülés előttire gondoltál?
2022. máj. 28. 16:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!