Liza vagy Hanna?
Figyelt kérdés
Nehéz mivel mindkettő nagy kedvenc.
Hanna tudom sok van de ezt nem nézzük.:)
Liza meg annyira különleges nekünk meg rövid.
Melyiket választanád és miért?
2022. máj. 26. 00:34
2/30 anonim válasza:
Mind a kettő gagyi
Én ertelmeset adnek
3/30 A kérdező kommentje:
2.Mi számodra értelmes? Nekünk értelmesek..persze ez is vélemény de kicsit túlzás.
2022. máj. 26. 00:42
4/30 anonim válasza:
Gondolj arra h felnőtt lesz, cégvezető, tudós, stb. Ezek becenevek, babanevek
5/30 anonim válasza:
2.Én hanna vagyok és gáz hogy valaki szerint gagyi illetve nem értelmesek egyes nevek...
Kérdező ne itteni véleményekre adj mert látod milyenek vannak :D...bár látom hogy csak érdekel, de óvatosan.
6/30 A kérdező kommentje:
4.Erre is gondolunk de ezeket nem látom gyerekesnek...pl.hannaval mi a baj? Liza is szerintem teljesen elmenne felnőttnek...
2022. máj. 26. 00:46
7/30 A kérdező kommentje:
4.A Hanna babanév? már ne is haragudj de ezt most hallom először :D...Nekem a babanevek inkább Dorka, Borka, hajnalka és társai.
2022. máj. 26. 00:47
8/30 A kérdező kommentje:
4.akkor te milyen nevet adnál ha biztosra tudnád hogy a lányod cégvezető, tudós, stb lesz? kíváncsian várom kérlek adj ötleteket :)
2022. máj. 26. 00:48
9/30 anonim válasza:
4.Ezt én is most hallom először hogy babanév...hanna vagyok sose mondta senki nekem hogy babanevem van :D...pedig ismertem más hannákat is és nekik se mondta senki. Ezt max te találtad ki. Liza mondjuk lehet az de hanna azért álljunk már meg..
10/30 A kérdező kommentje:
amúgy megnyughat mindenki mert valószínű hogy hanna lesz, ami szerintem nem becenév babanév..meg az hogy valaki unja hát nem tehetek róla...de hannaval is lehet érvényesülni és nem igazán a név fogja az embert alkotni.
2022. máj. 26. 00:52
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!