Újszülött mellett lakásfelújítás?
2 napja szültem, holnap
mehetünk haza. Tegnap a falszomszédunk lakás átalakításba kezdett, nem tudtunk róla. Anyósom és férjem nem bírnak megmaradni a lakásban a hatalmas zajtól. A munkások csak annyit mondtak, nyár végére szeretnék befejezni a zajjal járó munkálatokat. Emeletes ház, közös a szobánk fala is.
Hogy vigyem így haza az akkor 3 napos újszülöttet? A gyermekorvos az első hetekre csak néhány perces sétát engedélyez a picúrnak, nekem pedig 6-8 hét pihenést. Egyelőre menni sem tudok a vágásom miatt.
Ti mit tennétek a helyemben?
A nagy öröm helyett teljes elkeseredésben vagyok.
Nem kértem, hogy álljon meg a világ. Érdeklődtem, hogy mások hogy élnék ezt túl.
Jelzem, hogy tegnap este 8-kor még fúrtak, ma reggel már 6-tól rámoltak (értsd: dobálták ládákba a sittet). A házirendben az olvasható, hogy reggel 8 és este 6 között engedélyezett a hangos munka.
De itt megtudtam, hogy én vagyok a túl érzékeny.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!