Hallottátok már azt a nevet hogy Venetta?
Figyelt kérdés
Van egy ismerősöm akit így hívnak és szerintem ritka név de ti mit gondoltok róla szerintetek szép név?#név #Venetta
2022. máj. 24. 16:10
11/21 anonim válasza:
Megegyszer, Magyarországon nem adható ez a név.
12/21 A kérdező kommentje:
Ha te mondod.
2022. máj. 24. 17:48
13/21 anonim válasza:
14/21 A kérdező kommentje:
Jolvan xd
2022. máj. 24. 18:25
15/21 anonim válasza:
Ha én mondom.... A másik hozzaszolo belinkelte neked a hatályos listát. Nincs rajta ez az általad kitalált név, ergo Magyarországon nem adható. Amúgy nem is létezik, csak a Veneta változat, ami egy jamaikai női név. De mesélj meg.
16/21 A kérdező kommentje:
Hmm ahelyett hogy nem olvasnád el az írásomat itt vergőtsz szégyelld magad és több tiszteletet mivel lány vagyok te meg gondolom fiú.
2022. máj. 24. 19:10
17/21 anonim válasza:
Rosszul gondolod. Nem vagyok fiú. A tisztelet q te oldaladrol helyénvaló lenne. Hány éves vagy? 16? Anyad lehetnék. Téma lezarva, szia.
18/21 anonim válasza:
Vendetta = vérbosszú, v simán bosszú, én úgy tudom, hogy ilyesmiket jelent.
Amúgy még valaki írt valami kaját, még nem olvastam az összes kommentet, van még a vineta is, az a padlizsánkrém. :) Én majonézesen szeretem. :):)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!