Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Amióta anya vagyok nem érzem...

Amióta anya vagyok nem érzem magam nőnek! Pedig adok a külsőmre is. Hogyan tudnék újra magamra találni?

Figyelt kérdés

Nyugodt babám van.

Hajat is tudok mosni, rendbe teszem magam. Sminkelek is. Van rajtam plusz kiló, de nem zavar (közben azért teszek érte, hogy lemenjen), férjem szerint is csinos vagyok.

Valahogy belenézek a tükörbe mindent rendben látok.

Aztán egyszer csak mindentől elmegy a kedvem és ocsmánynak érzem magam.

Szép ruháim vannak, rám jönnek a terhesség előtti gatyáim. Pólóim kevésbé, mert a szoptatástól nagy mellem lett, kb D-s, eddig C-s volt, szóval arra se panaszkodtam.

Egyszerűen undorítónak tartom magam és félig érzem magam felnőttnek.

Valaki érzett már így?

Köszönöm, hogy végig olvastad!

#nő #anya #nőietlenség #Nőigondolkodás
2022. máj. 21. 10:03
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
26%
Miért lenne bűntudata, hogy nekem milyen a testem,hisz én magam írtam hogy gondoljon arra az enyémnél jobb... azért ne legyünk ennyire pc-k hogy mindenkit sajnáljunk csak magunkat ne,főleg ha a másik bíztat rá. Engem nem zavar ha az én esetem miatt ő jobban érzi majd magát 😉 igenis örüljön neki, hogy nem lóg a melle, hogy nem kopaszodik egy foltban, hogy nem lóg a hasa, hogy nem allergiás minden sminkre. Örüljön az apró dolgoknak,én csak örülök ha az én problémáim által jobbnak látja a világot.
2022. máj. 21. 15:45
 12/14 anonim ***** válasza:
Nekem is meg kellet szoknom az első terhességem után hogy szélesebb lett csipőm nem ment le az összes kg 50 kg kezdtem a terhességet 56 kg lettem szülés után .és soha többet nem tudtam vissza menni 50 kg .
2022. máj. 21. 17:12
 13/14 anonim ***** válasza:
Én öregebbnek látom magam. Az arcom és a kezem, pedig nem ráncos. De valahogy mintha látnám már magamon a korom.
2022. máj. 22. 07:38
 14/14 anonim ***** válasza:
47%

Jaj már lányok, asszonyok.

Az a helyzet, hogy az természetes dolog, hogy a test szülés után megváltozik.

Persze vannak szerencsések akiknek nem, de az csak pár százalék.

A baj az, hogy Ti ezt a megváltozott testet nehezen tudjátok elfogadni, mert nem tetszetek saját magatoknak.

De nem is magatoknak kell ám tetszeni, hanem a férjeteknek, párorotoknak. Kinek mi van.

Bennünket férfiakat álltalában nem zavarnak ezek a dolgok. Csak ti csináltok belőle nagy ügyet.

Nekem pl kifejezetten tetszett, hogy szülés után megnőttek a cicik, és természetesen jól megis ereszkedtek. Engem ez izgatott.

Nincs ezzel gond, csak fogadjátok el magatokat. 😀😃😄

2022. máj. 22. 19:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!