Mennyibe kerül egy főállású bébiszitter?
#10 Szerintem inkább azért, mert nem kapsz nettó 540 ezret 8 órás munkáért.
Amúgy azért kérdezem, hogy hogyan tervezzük, mikor érdemes visszamennem dolgozni. HO-ban vagyok, szóval kb. 8 órás munkavégzés mellett keresnék majd valakit, de még nem akarom meghirdetni.
Ha heti 5 nap 8 órában (több az, mert ugye utazol is)
Akkor ott már nem oraber van, hanem fix.
Attól függ mit kell csinálni. Ha főzni mosni takarítani is kell akkor kB 400.000
Ha csak a gyerekre vigyázni, azaz nem kell "másod anyukakent" dolgoznia akkor kB 300.
Nagyon szívesen! :)
Lehet drága, de ugye a gyerek(ek) hatalmas felelősség.
Az ár nagyon változik abból a szempontból hogy kell - e tanulni, hány gyerek, főzni, takarítani kell-e. ( és itt nem maga a mosogatás mert azt elmossa az ember, legalábbis én) vegulis aki így dolgozik az "anyuka" lesz.
Van benne tapasztalatom igen, bár nem vagyok hivatalos babysitter.
Egy barátnőm ikrekre vigyázott 8- 18ig hétfőtől péntekig, o főzött, hozta vitte a gyerekeket, takarított, tanult velük, plusz angolul is beszélt velük. Ott havi 1 milliót kapott (kérdezte mennyire gondoltak, ők azt mondták 1 millió, hát persze hogy elvallalta, de hulla volt azért.
Én egy 2 éves gyerekre (is) vigyáztam 9-17-ig heti 5nap, főzni nem kellett, (ritkán csak) jöttem mentem vele, magyarul és angolul beszéltem vele. Imádni való gyerek volt, ott 350-at kaptam +ehettem énis annyit amennyit jólesik.
Sajnos elkoltoztek, de imádtam vele lenni 😊
Ugye kinek mi éri meg.
Ha egy hatalmas villában laktok, és tudtok adni 1 szobát ahol ellakhat akkor ott az ár az megint más.
Ezek az árak Pestre vonatkoznak.
14!
Ha csak "játszani" kell, akkor elmennek. Miért ne mennének? Persze azóta emelkedtek az árak, ez tavaly volt ennyi. Ma már lehet 400. Most éppen nem vigyázok senkire, így nem tudom mi és hol mennyibe kerül jelenleg.
16:
Hat akkor a zsebbe kell nyúlni,és alaposan átgondolni megéri-e esetleg bölcsi is játszik?!
Esetleg te vinned a gyereket/ aztán a babysitter menne érte, és látna el amíg haza nem értek, vagy ameddig kell. De ugye mérlegelni kell sokat, mert minek dolgozol ha a babysitternek adod az egész fizut, vagy ha milliós fizetése van akkor persze, megéri visszamenni.
#17 Köszi, a tippeket. 6-7 hónapos baba mellől mennék vissza dolgozni, bölcsibe nem adnám szívesen.
Viszont a 8 óra az tényleg max 8 óra, mert teljesen home-officeban dolgozom, lehet, hogy inkább 6, mert amùgy nem szólnak a hosszabb kávészünetekért sem, ha 6-tól dolgozom, a baba meg mondjuk 8-kor kel, akkor végzek 2:30-ra vagy ha sokat szoptatok, akkor 3-ra.
Heti 2-3x a férjem is itthonról dolgozik és neki is csak nagyjából nézik, hogy mit csinált a munkaidő alatt.
Munka után, meg szerintem majdnem mindig itt lesz legalább egy nagyszülő/keresztszülő/nagybácsi/nagynéni/szomszéd néni. Szóval max. 8 óra, de lehet, hogy 6.
Amúgy nekem azért furcsa, mert ha ez ennyire nagy biznisz (és 400 ezer forint teljes ellátással nem rossz fizu, mondjuk egy óvonőihez képest, főleg, ha kezdő vagy), akkor miért nincs több bébiszitter és megy le az ára? Vagy fordítva, miért találnak még bárkit, aki oktat a sulikban, ha amúgy 350/400 + ellátásért vigyázhat 1-2 gyerekre 30 helyett?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!