Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Mennyibe kerül egy bébiszitter...

Mennyibe kerül egy bébiszitter 3-4 órára?

Figyelt kérdés
2015. ápr. 18. 14:53
 1/8 anonim ***** válasza:

Attól függ, mit vársz el tőle? Képzettség? Én azon borultam ki, hogy 3000Ft/két óra és lesik a tévét.

1000,-/óra az átlag.

2015. ápr. 18. 14:55
 2/8 anonim ***** válasza:
én 500/ óráért vigyázok két kicsire. és nem tévézünk meg semmi, aktívan megmozgatom őket :-)
2015. ápr. 18. 15:00
 3/8 A kérdező kommentje:

Semmi extrát nem várok, csak ha pl elmennénk vhova havonta egyszer és nem tud senki vigyázni a 2 gyerekre, akkor legyen ott velük a lakásban, azt se bánom, ha a TV-t nézik, csak ne essen bajuk a gyerekeknek addig. Meg persze pelus csere, adjon nekik inni, enni ha kérik.

De ennyi. Főzni, fürdetni, sétálni vinni nem kell őket.

2015. ápr. 18. 15:10
 4/8 anonim ***** válasza:
második vagyok. szerintem ez abszolút nem sok feladat, de az összeg változik. érdemes akkor gondolkodni ezen ha már megvan az ember, hogy ő mennyit kér. hol laktok? mert az sem mindegy.
2015. ápr. 18. 15:12
 5/8 anonim ***** válasza:
2-es, te nagyon olcsó vagy! Nálunk csak életben tartás lett volna a feladat, ráadásul azt mondta a nő, hogy úgy akar jönni, hogy neki is megérje, azaz minden nap. Na, akkor sajnos elbúcsúztunk egymástól, nem azért dolgozom, hogy a fizetésem nagy részét a kezébe adjam. Ráadásul ovissal nincs annyi gond, mint egy beszélni nem tudó babával. Ja, kisváros, nem Rózsadomb.
2015. ápr. 18. 15:20
 6/8 A kérdező kommentje:
Pécsen és Bp 19. kerben is kellene majd. :)
2015. ápr. 18. 15:35
 7/8 anonim ***** válasza:
sajnos mindkettő messze van tőlünk:-(
2015. ápr. 18. 15:44
 8/8 anonim ***** válasza:
Nálunk a Kisfiam óvónénije 1000 forintot kért óránként. Nagyon jól csinálta a dolgát, látszott a hozzáértés. Akik a neten hirdetik magukat sajna tapasztalatom szerint mind gyengék voltak.
2015. ápr. 18. 16:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!