Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Isoflexes vagy nem isoflexes...

Isoflexes vagy nem isoflexes gyerekülést autóba?

Figyelt kérdés

Nem isoflexeset rendeltem, ezt lehet valahogy rögzíte ni a kocsiba vagy csak az övvel áthúzni? Mennyire biztonságos?

5 éves fiamnak

2022. máj. 16. 14:05
 1/10 anonim ***** válasza:
55%

isofix a szó amit keresel, nem isoflex.

ha az autódban nincs isofix, akkor vagy mondjad le a rendelést vagy küldd vissza, mert nem lehet rögzíteni a biztonsági övvel, más megoldással még csak véletlenül sem próbálkoznék

2022. máj. 16. 14:07
 2/10 A kérdező kommentje:
Azaz bocsi elírtam
2022. máj. 16. 14:08
 3/10 anonim ***** válasza:
72%
1-es! De azt írja NEM isofix-eset rendelt!
2022. máj. 16. 14:55
 4/10 anonim ***** válasza:
80%
Igen, azokat csak az övvel lehet rögzíteni. Én mindenképp az isofixeset tartom biztonságosabbnak, ha van a kocsiban lehetőség rá inkább olyat választanék.
2022. máj. 16. 15:13
 5/10 anonim ***** válasza:
11%

5 évesnek már nem kell isofixes gyerekülés, mert lassan elég lesz az ülésmagasító is. Felesleges rá egy vagyont kiadni.

Egyébként igen, csak biztonsági övvel lehet rögzíteni.

2022. máj. 16. 16:06
 6/10 anonim ***** válasza:
35%
3. igazad van, bocsi. 👍 nem olvastam elég figyelmesen.
2022. máj. 16. 16:07
 7/10 anonim ***** válasza:
70%
Eddig miben ült? 5 év alatt már megtanulja az ember ezeket a dolgokat. Igen, övvel tudod majd bekötni.
2022. máj. 16. 17:09
 8/10 anonim ***** válasza:
46%
5 évesnek nem feltétlenül kell isofix-es ülés, övvel lehet csatlakoztatni. Én az ADAC teszteket olvasgatnám. Ha valamelyiket övvel is jóra tesztelik, akkor jöhet. Babaüléseknél volt olyan isofixes is, ami megbukott. Egyszerűen elengedte a hordozót a talp ütközésnél, míg maga a hordozó simán övvel rögzítve jól szerepelt.
2022. máj. 16. 17:41
 9/10 anonim ***** válasza:
46%

7-es, lehet eddig nem volt kocsija.

Nekem 7 eves a lanyom, nincs autonk, belvarosban lakunk, taxit eleve ulessel rendelek ha kell, par alkalommal ult autoban amiben mar benne volt az autosules (rokon, ismeros autoja) igy pl. halvany fogalmam nincs az ulesekrol.

2022. máj. 17. 00:16
 10/10 A kérdező kommentje:
Vettünk isofoxeset. Nem volt idáig kocsink de már van. Köszi a segítséget
2022. máj. 21. 01:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!