Milyen nemű gyermeket szerettél volna és milyen nemű lett?
Figyelt kérdés
2022. máj. 15. 20:35
11/20 anonim válasza:
Csak a testvéremnél mondhatom még el,hogy fiút szerettem volna és az is lett. :)
12/20 anonim válasza:
Kiskoromban úgy terveztem, kettő lesz, a nagy fiú, a kicsi lány. Felnőttként mindegy volt, a nagy fiú lett, a kicsi lány.
14/20 anonim válasza:
Valahogy egész életemben azt éreztem, hogy kislányom lesz. Nem tudom miért. Aztán kislányom is lett :D Második még csak tervben, ott nincs már semmi megérzésem.
15/20 anonim válasza:
Szerintem nem olyan nagy gond, ha valamelyik nemhez jobban húzódik az ember, hisz vágyhat arra az ember, hogy mondjuk a lányát szép ruhákban lássa, meg arra is, hogy a fiával mondjuk kint focizzon az udvaron. A lényeg, hogy ne szeresse a gyereket kevésbé azért, mert nem olyan nemű lett, vagy ha mindkettő van, akkor ne tegyen köztük különbséget.
16/20 anonim válasza:
Mindkettőt szerettem volna és mindkettő lett. De ha nem így alakul, úgy is jó lenne.
Aki látott már tartósan beteg gyereket, az tudja hogy mennyire nem számít a neme csak az hogy egészséges legyen.
Arról nem is beszélve hogy hiába vágysz arra hogy focizz a fiaddal az udvaron ha neki 0 labdaérzéke viszont gyönyörűen rajzol. Vagy születik egy lányod aki csak sportosan szeret öltözködni és levágatja a haját amint lehet.
17/20 anonim válasza:
Mindegy volt. Kislány lett. :)
18/20 anonim válasza:
Nem tudjuk még milyen nemű, de nincs is preferált. Csak legyen minden rendben és szülessen meg egészségesen!!!
19/20 anonim válasza:
Elvárás nincs, csak úgy érzem lány lesz. De igazából mindegy, csak egészségesen szülessen meg októberben.
20/20 anonim válasza:
Mindegy volt. Még nem döntötte el.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!