Miért vagyok irigy a barátnőmre, hogy olyan nemű babája születik, amilyet én szerettem volna?
Barátnőm fiút szeretett volna én inkább lányt. Neki lánya lett nekem úgy néz ki fiam lesz.
Ilyen az élet megtréfál, sajnos el kell fogadni, hogy ebben nem tudunk dönteni. Talán a második más nemű lesz.
Sajna tényleg nem tudsz mást tenni mint elfogadni!
arra is irigy vagy, akinek betegnek születik a kívánt nemű gyermeke? Mert ha nem, akkor javaslom hogy ne ragadj le egy szinten - nézzél "feljebb" a világban, hogy jobban lásd, mi a jó, mi a rossz.
Apukám mesélte gyerekkoromban, és talán ez is ok, hogy soha senkire nem vagyok irigy:
Az ördög eljött a falu főterére és azt kiabálta: annyian mondjátok, hogy "az ördög vigye el" - csomagoljátok össze gondjaitok-bajaitok és hozzátok ide a főtérre. Így tesznek az emberek.
Az ördög nézi-nézi a sok batyut, töpreng és azt mondja:
- Hát ennyit nem tudok elvinni! De azt tehetjük, mindenki választhat egyet és akkor megszabadul gondjától-bajától!
Az emberek nézik-nézik a sok batyut, töprengenek... majd mindenki a sajátját veszi el, és hazamegy.
Menj be egy gyerekkorhazba, es maris nem fogod irigyelni a haldoklo gyerekeket akik olyan nemuek mint a tied!!
Adj halat, hogy nem lesz beteg vagy halott gyereked!
Irigy vagy a barátnődre??? Biztos, hogy a barátnője vagy??
Örülj, hogy lehet gyereked és ne legyen semmi baja! Van, amit nem lehet befolyásolni, így meglehetősen időpocsékolás ezen pörögni, irigykedni meg főleg. Nőjj fel!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!