Szépnek tartjátok magatokat nagy pocakkal?
A kérdésem nem provokáció, vagy leszólás, szimplán érdekel.
Ti terhesen szépnek tartjátok a testeteket?
Ugyan, én még fiatal vagyok és abban sem vagyok biztos, hogy szeretnék anya lenni majd, de nem tetszenék magamnak nagy hassal. Nem tartok szépnek egy terhes testet. Légyszi, ne értsetek félre, minden tisztelem azoké, akik kihordanak egy babát, de szerintem nem esztétikus folyamat.
És hogy miért fogalmazódott meg bennem a kérdés? Mert sokan, fehérneműs várandós fotózásokról posztolnak képeket.
Semmi baj azzal, hogy örülnek a babának és persze fel lehet rakni a netre képet nagy pocakkal is. De fehérneműben? Szerintem a fehérneműs kép más állapot nélkül is proli, így meg még csak nem is esztétikus a nagy hassal.
20/L
Soha életemben nem láttam magam olyna szépnek és nőiesnek, mint terhesen. A hajam külön szép volt.
Nagyon féltem pedig, hogy hiányozni fog a lapos has, de nem!
Utána, mikor tudatosult, hogy már nem kerek az a has, nincs benne kisbaba, na akkor volt nagy sírás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!