A Liza név szép szerintetek?
Figyelt kérdés
Régóta tetszik ahogy láttam adható is és csak érdeklődésként kérdezem, ez a név mennyire lenne furcsa egyszerű magyar vezetéknévvel? Pl.Bélyeg vagy Sólyom? Kicsit külföldies hangzása van nekem de nagyon tetszik, főleg az, hogy rövid és könnyű kiejteni de mégse túl gyakori mint egy Hanna. És külföldön is persze előnyös lehet. Mi a véleményetek róla?2022. máj. 14. 01:43
11/21 anonim válasza:
Nekem tetszik. Anno gondolkodtam azon, hogy a lányomnak ezt a nevet választom, de a vezetéknévvel nem volt összhangban, így mást választottam. Én nem találom kislányosnak ezt a nevet. Felnőttként is tökéletes.
12/21 anonim válasza:
7.Embernek is szép név...! Ez kifejezetten nem kutyanév szerintem.
13/21 anonim válasza:
Semmi extra, és manapság rengetegen adják, elég divatos név. Szóval nem lesz furcsa.
14/21 anonim válasza:
Nekem nem igazán tetszik. Amúgy teljesen vállalható, nem csúnya név, csak én nem adnám.
15/21 1112 válasza:
Nem a legkedvencebb kedvencem, de szép név , jó név, könnyed, letisztult, nőies, bájos.
17/21 anonim válasza:
Kislányomnak ezt a nevet adtuk végül, sokféleképpen lehet becézni és igen, külföldön is jól hangzik.
18/21 anonim válasza:
Szép, nekem azóta tetszik, hogy valamikor gyermekkoromban volt egy mese, ahol Liza volt a főszereplő. Azóta ismerek Lizát (30+) személyesen is, és szerintem teljesen korrekt név, felnőttkorban is használható, nem gyerekes.
20/21 anonim válasza:
Utolsó, nem a Fifi, az kutyanév. Vagy ismersz Fifit személyesen?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!