Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Mi az a babaholmi, ami teljese...

Mi az a babaholmi, ami teljesen felesleges volt, és mi az, ami nagyban megkönnyítette a mindennapjaidat?

Figyelt kérdés
A sok babaholmi között elveszek, hogy mi az, amire valóban szükségünk van, vagy nagyon hasznos. Tudnátok ilyeneket írni, ami teljesen felesleges volt, illetve ami nagyban megkönnyítette a mindennapokat?

2022. máj. 13. 07:03
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
91%

Felesleges 15 fajta cumi, utalja az összeset . Babafeszek, nem biztonságos benne altatni. Víz hőmérő kb egyszer használtam. Játékok… jobban szeret szeméttel jatszani ( értsd pet palack, kiürült babapositortlo zacsi :D ) ezer takaro helyett halozsak , csak a kocsiba minden evszaknak megfelelő taki.

Ami mindig jól jön az a rengeteg textilpelus , legzesfigyelo nekem megnyugtató volr és ami a legfontosabb bár nem pont babacucc de a szaritogep . Na az életmentő. Gyorsan megszárad minden és nem kell vasalani .

2022. máj. 13. 09:18
 12/17 anonim ***** válasza:
89%

Cumi, kiságy, tejgyűjtő kagyló.

A cumit utálja, a kiságy helyett velünk alszik, és ugyan bőven van tejem, 1-2 alkalmat leszámítva sosem folyt szoptatás közben.

2022. máj. 13. 09:32
 13/17 anonim ***** válasza:
43%
Nálunk a mindenféle biztonsági cucc volt felesleges. Mint pl.rács az ajtófélfára, ami azt előzné meg, hogy a kicsi önállóan induljon el a lépcsőn. Elég hamar megtanulta kinyitni a kis csibész. A konnektorokba is tettünk védőt, de pár perc alatt kiszedte. Az élvédők is nagyon gyorsan mindenhol ott voltak, csak az éles sarkokon nem maradt egy se. 🤷‍♀️ (már 7 éves és még mindig ugyanilyen lázadó)
2022. máj. 13. 11:25
 14/17 anonim ***** válasza:
89%

Nálunk is a hordozó kendő az, ami sajnos nem lett kihasználva, utálta. Azért félreraktam, hátha majd a kistesó szeretni fogja.

Szoptatós párnára nem volt sosem szükségem, mindig volt kéznél egy plüss cápa vagy hengerpárna, ami azt helyettesítette.

A szárítógép pedig tényleg életmentő tud lenni: az én babám iszonyat bukós volt, őt emiatt napi 5x is simán át kellett öltöztetni, én csak azért nem húztam mindig tiszta felsőt, mert egyszerűen nem volt. Muszáj volt gyakran mosni.

2022. máj. 13. 12:24
 15/17 anonim ***** válasza:

Aki nagyban megkönnyítette a napjainkat azaz elektromos mellszívó volt.(nuvita)

Nem számítottam arra, hogy rengeteg tejem lesz, így a kézi nagyon sok időt és energiát elvett, így gyorsan venni kellett elektromosat.

Nálunk a Mózes kosaras babakocsi nem vált be, úgy adtam el hogy csak bent használtuk nagy ritkán, mindig ordított benne, a sport babakocsit viszont imádta, abból pedig egy olcsóbb kategóriát vettünk dirket(lorelli) a Mózes kosaras meg ha jól emlékszem Chippolino volt.

Ami meg nagyon hasznos volt az a kis kesztyű, mert nagyon marós volt, nem tudta le kaparni a kesztyűt, na meg a cumisuveg mosó kefe (dm) és utolsónak meg a Mam mellbimbó védő ami rengeteget segített, előtte szinte véres volt a mellem és nagyon fajt, majd elkezdtem használni a védőnő javaslatára, hat megváltás volt. És nem lett semmi baja tole.

2022. máj. 13. 13:38
 16/17 anonim ***** válasza:

Nekem mindkét gyereknél a hordozós cuccok voltak nagyon hasznosak, nagyon jó volt, hogy otthon bármit tudtam csinálni nyűgös napokon is, vagy olyan helyekre is gond nélkül bejutottam ügyet intézni, ahova a babakocsit cipelni kellett volna rengeteg lépcsőn, vagy kirándulni tudtunk menni már egész kicsi korukban is, stb.

Ami felesleges volt, az a nagynál a cumisüveg melegítő. A kicsinél már sikerült úgy vasarolnom, hogy nem volt közte felesleges dolog.

2022. máj. 13. 13:40
 17/17 anonim ***** válasza:
Ja és a biopon áztató por ami sokat segített, amikor volt kaki baleset a háta közepéig 🤣 szépen beaztattam vele a bodyt, nadrágot és utána kíméletesen atmostam, foltnak nyoma sem volt.
2022. máj. 13. 13:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!