2 gyerekkel tömblakasban?
Ugy terveztuk, hogy maradunk a lakasban, amig a 2 pici 5-6 eves nem lesz, mert konnyebbnek ereztuk ugy, majd utana kertes hazat vettunk volna.. volna.. de hiaba sporoltunk, hogy megusszuk a hatalmas hitelt, sajnos nem jott ossze, nem szamitottunk ekkora ingatlan hianyra/árakra 😣
Most ugy fest maradunk meg itt amíg a nem lesz kedvezobb a helyzet. Igy a harmadik gyerkocrol sajnos le is kellett mondanunk, pedig szerettunk volna. Más aki hasonloan jart, hogy oldotta/oldja meg 2 nagyobb gyerekkel 50nm-en? Valahogy lett kulon szobajuk? Hogy tervezitek a jovot?
Milliók nőttek már fel így lelkisérülés nélkül. Én is.
Jelenleg mi is kétszobásban vagyunk 2 gyerekkel és engem jobban zavar. A gyerekeket egyáltalán nem, mindig a fenekünkben lennének és magamból kiindulva kamaszkorig nem is fogja őket zavarni. Ha a lányomat nézem, akkor őt még akkor sem, kicsit később érő. Addig kaptunk "haladékot", hátha találunk elérhető áron.
Sok kinti program, kevés összezártság segít, hogy a pici lakás ne érződjön kicsinek. Az biztos, hogy ha most erőn felül belemászunk valamilyen 50 milliós hitelbe (annyiért lehet itt házat kapni, a lakásunk 20-at ér), akkor le kellene mondanunk minden élményről, kirándulásról, ami szerintem többet ér.
" nem így terveztek"
Újratervezés? Semmi baja nem lesz a gyerekeknek.
Másrészt ha hitel nélkül épp lecsúsztatok arról, hogy kp-ra vegyetek lakást, mi a tök akadályoz meg abban, hogy egy kevés hitellel vegyetek házat? Az sem az ördögtől való, ha úgy terveztétek, hogy tudtok házat venni hitel nélkül, gyanítom, nem 10% önerőtök van.
Igen, ujratervezes van eppen, ahogy irtam is...
Nyilvan hitellel terveztuk, tudtuk, hogy kell majd egy keves, de nem keves kell most hanem sok, amit mar nem merunk bevallalni.
De nen ez volt a kerdesem.
Akik a kerdesemre valaszoltak, köszönöm szépen!
A kérdésed baromság volt. Valahogy lett külön szobájuk?
Ha kettéosztod azt ami van, lesz. Máshogy elég nehezen...
Hogy tervezitek a jövőt?
Mi maradunk itt, mert nem veszünk fel hitelt. Mi mást lehetne ezen tervezni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!