Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Mennyire változott meg az...

Mennyire változott meg az életed és te magad, mióta szülő vagy? Milyen új szokásaid lettek vagy miket hagytál el?

Figyelt kérdés

Én pl. a gyerekeim születése előtt hétalvó voltam, akár 12 órát is tudtam egyhuzamban aludni és délelőtt 10 előtt semmi pénzért nem keltem fel, ha nem munkanap volt, most meg már magamtól kelek fél6-6 körül, mert nem tudok tovább aludni :)

Ja és előttük 10 évig dohányoztam, azt hittem már sosem fogok leszokni, de sikerült :)

2010. szept. 17. 11:00
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Eddig sosem kávéztam, mostmár igen. És abszolút házisárkány lettem.
2010. szept. 17. 13:52
 12/14 anonim ***** válasza:
kevesebbet alszok, sokkal nagyobb a rend és a tisztaság, mint előtte és van időm agyalni olyasmiken itthon, amiket eddig nem tettem szóvá: pl. sokkal többet szólok rá a férjemre,hogy ne hagyja elől a dolgait, mint addig.
2010. szept. 17. 17:20
 13/14 anonim ***** válasza:

Lelkileg érzékenyebb lettem a gyerekekkel kapcsolatos rossz dolgokra.Simán kelek korán(f7),mert megyek dolgozni,régen nehezemre esett.

Kevesebbet főzök,de ez nem a gyerkőc miatt van,hanem mert visszamentem dolgozni.

Más nem nagyon változott.Én előtte sem dohányoztam,kávét és alkoholt sem ittam.

Most is tudok sokat aludni hétvégén,mert a párom hamarabb kel és leviszi a gyerkőcöt a nappaliba és hagynak aludni,így f9-kor kelek magamtól.

Alapjaiban nem változott az életünk,"csak" lett egy gyermekünk :-)

2010. szept. 17. 21:32
 14/14 anonim ***** válasza:

A kérdezőnek:

Ismeretlenül is örülök és gratulálok,hogy sikerült leszoknod a cigiről:-)Ne is szokj vissza!

2010. szept. 17. 21:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!