Gyámügy kinek itélné?
Sziasztok
Segítségeteket szeretném kérni.
Van egy 5 eves kisfiam. A mostani párom aki a férjem van meg egy kozos gyermekünk( 3 hó)
A volt parom akivel nem voltunk házasok 5 eves kisfiú közös gyermekünk. Kiszeretnénk menni külföldre de apukaja nem egyezik bele. Van papirom rola h en nevelem ot. Tudni kell hogy máshogy neveli mint en , nm igazan akart vele lenni meg nem jott ez szóba . Gyermek tartást is van hogy nyogve nyelosen adja. Van kintismeretsèg lenne hova mennunk (lakas)(haz)…ferjemnek 1 het utan mar lenne munkaja is. Mert ugye elkell intezni kint a papirokat.
Gyámügyhöz fordulnék mire szamithatok?
Negativ kommenteket nem szeretnek kerni . Koszonom 🙏🏼😘
A gyamugy senkinek. A bíróság ítél.
"Van papirom rola h en nevelem ot." - Ez konkrétan mit akar jelenteni?
Ez nem igy mukodik, hogy mi is jovunk, o is johet.
Ha ti koltoztok el, biztositanod kell az utjat, azaz fizeted az oda vissza repulojegyet.
A gyámügy nem ad ilyen papírt, a bíróság ítél hivatalosan.
Te gyakorlod a szülői felügyeleti jogot, vagy tiéd a kizárólagos felügyeleti jog?
Hát én korrektul szeretném tényleg . Hatha fizetni kell fizetem nem arrol van szo .
Én gyakorlom.
Ő nem igazan az az apa aki kepes lenne kijonni hogy lassa meg ha fizetek is mert o ilyen dolgoktol fél. O neki jo a kenyelem.
Értem.
És kernek valamit? Nekem mennyi eselyem van? Nagyon szeretem es nelkulem nincs meg a kis szerelmem .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!