Nektek a gyerkőc mennyi idő után indult el azután, hogy felállt bútorok mellett és lépegetett? 😊
Kisfiam 9hónapos már több mint 1hónapja feláll mindenhol, ahol tud kapaszkodni és lépeget is. Mászás sem maradt ki mert most még négykézláb közlekedik. Pár napja kezdte el, hogy mikor négykézláb megy akkor leteszi az egyik talpát a földre viszont utána vissza is húzza maga alá és megy is tovább.
Ne értsétek félre nem akarom siettetni csak kíváncsi vagyok 😊
Kompot nem használunk. Van de nem raktam bele mert jobban szeret szabadon lenni 😂
9 hónaposan állt fel, és lépkedett az asztal mellett. Önállóan járni 15 hónaposan kezdett.
2022. máj. 3. 14:25
12/21 A kérdező kommentje:
Ez tényleg elég baba függő akkor 😊 köszönöm szépen mindenkinek 😊
2022. máj. 3. 14:40
13/21 anonim válasza:
9 hónapos volt amikor még csak kúszott, de már felhúzta magát a bútoroknál. Aztán kb ezzel párhuzamosan rájött, hogy hogy van ez a mászás dolog. Pár hétre rá már szépen lépkedett a bútorok mellett, de csak 14 hónaposan indult el önállóan.
2022. máj. 3. 14:43
14/21 anonim válasza:
11 hónaposan állt fel a lányom, és 14 hónaposan indult el stabilan.
2022. máj. 3. 15:01
15/21 anonim válasza:
10 hónaposan állt fel a lányom, 18 hónaposan indult el. A fiam 7 hónaposan állt fel, most 15 hónapos, még nem jár.
2022. máj. 3. 15:54
16/21 anonim válasza:
5 hónaposan állt fel, 8 hónaposan lépegetett,10 hónaposan járt.
2022. máj. 3. 18:23
17/21 anonim válasza:
8 honaposan állt fel, 11 hónaposan már gyorsan lépegetett kapaszkodva, tologatott mindent. De aztan csak 18 honaposan indult el. Ő mindenben ilyen biztonsági játékos, valószínűleg azért nem ment előbb. Olyan kisgyereket is ismerek aki 10honaposan állt fel és pár hét múlva már önállóan járt, nagyon egyéni.
2022. máj. 3. 21:05
18/21 anonim válasza:
😊 😊 😊
rengeteg emoji hahhaha
😊
2022. máj. 4. 01:12
19/21 anonim válasza:
😊 😊 😊
muszáj minden mondathot mosolygós emojit tennem mert máshogy nem mutathatom hogy boldgo vagyok babóval ! jajj mosolygós fej babóva ew
grsdbfn
😊
2022. máj. 4. 01:36
20/21 A kérdező kommentje:
19 neked mi a bajod??
Én arról nem tehetek, hogy neked sz@r az életed 😊😊😊😊😊😊😊😊😊😊😊😊😊😊😊
Egyébként mindenki másnak köszönöm, hogy írtatok 🙂
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!