Szülés után rá sem tudok nézni a húsra... mi lehet ennek az oka?
2 hónapja szültem császármetszéssel. Azóta nem bírom a hús szagát és olyan rossz íze lett, hogy megenni sem tudom. Semmilyen hús nem esik jól...
A 6 hetes kontrollon kiderült, hogy nem húzódott össze a méhem, kaptam rá gyógyszert, elvileg az már rendeződött, azt mondták ez miatt lehetett ez, de hiába van az már rendben, továbbra sem bírom megenni.. De konkrétan még a virslit, szalámit sem, semmilyet. :(
Mi lehet ennek az oka?
Más is volt esetleg így? Mikor lesz ennek vége? :/
2! Igen, ez olyan nagy baj :)
Viszont ha nem tudsz értelmes választ adni, nem értem miért kellett ezt ideböfögni. Bár ha neked ettől szebb lesz a napod, annak örülök :)
Húsundornak hívják. Betegségtől is kialakulhat,de neked pl a hormonok okozzák. Nekem pl húsundort covid okozott,anyukámnak meg egy helicobacter fertőzés. Mindkettőnknek elmúlt.
Nekem is volt szülés után undorom néhány ételtől. Lassan elmúlik,nyugi.
Nekem terhesség alatt volt ez.
Alapban minden nap eszek húst, főleg.csirkét. terhesen csak ha megláttam is hánytam. De bármilyen hústól, bármilyen formában. Szülés után elmúlt.
Terhesség végén is már jelen volt ez, de akkor nem tulajdonítottam nagy jelentőséget neki , nagyon semmit sem kívántam.
Sajnos nem szoptatok, max 2 hétig volt tejem, akkor is inkább fejnem kellett :/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!