Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Szerintetek normális az...

Szerintetek normális az effajta életvitel?

Figyelt kérdés

A minap beszélgettem egy két gyermekes anyukával, akinek a nagyobbik gyermeke annyi idős mint az enyém (9), a másik 3.

Szóba elegyedtünk arról hogy miként fog újra munkába állni, és azt mondta hogy lehet hogy inkább szül mégegyszer,miközben a meglévő kettőt is alig tudja eltartani..

Nyilván, nincs közöm hozzá, de én csak annyit vállalok amennyit el tudok tartani.

Hallkan jegyzem meg, nem kisebbségi nemzetiségű, mielőtt jönnek a rasszista hozzászólások.

2022. ápr. 26. 10:50
1 2 3 4 5
 11/43 anonim ***** válasza:
63%

"kétlem hogy én lennék a "gáz""

Hát öööö...

2022. ápr. 26. 12:13
 12/43 anonim ***** válasza:
63%
Teljesen igazad van. A sok sz@réletű lusta dög se nem tanult, se nem dolgozott, de a valagát szereti mereszteni: ennek pedig legegyszerűbb módja hogy ellik néhány évente egy újabb kis csokot.
2022. ápr. 26. 12:16
 13/43 anonim ***** válasza:
86%
Egyáltalán nem normális
2022. ápr. 26. 12:19
 14/43 anonim ***** válasza:
72%
Ezek azok akik lusták dolgozni.Inkább szül,hogy otthon meressze a valagát.Akik azt írták,hogy közöd,valószínű ők is ilyenek,azért zavarja őket a kérdés!😉
2022. ápr. 26. 12:24
 15/43 A kérdező kommentje:

14# Nagyon valószínű hogy magára ismert a sorok között a delikvens.

Hát ez van, engem baromira zavarnak az ilyen dolgok

2022. ápr. 26. 12:27
 16/43 anonim ***** válasza:
82%

Szerintem is gáz, és aki szerint nem, az valószínűleg szintén a "majd lesz valahogy" című pénzügyi tudatosság képviselője.

Mindettől függetlenül soha nem szólnék be senkinek emiatt, az én életem nem lesz rosszabb attól, hogy ő felelőtlen döntést hoz, meg nem is különösebben érdekel.

2022. ápr. 26. 12:32
 17/43 anonim ***** válasza:
79%

#7 fuu ezzel nagyon is egyetèrtek.

Érdekes amiatt nem sírnak hogy a csed mára már a bruttó fizetésük 100%-a és a gyed max is 210 ezer nettó.

Jaaa hogy őket ez nem érinti mert életükben nem dolgoztak 🤷🤣 meg is érdemlik.

2022. ápr. 26. 12:58
 18/43 anonim ***** válasza:
14%
Ez pont ugyan annyira rasszista mint a nemzetiség boncolgatása
2022. ápr. 26. 13:12
 19/43 anonim ***** válasza:
79%

Kérdező, tudod mennyi ilyen van?

Mi lakásban lakunk. A volt alsó szomszédunkban kettő gyerek volt, egymás után jöttek, az anyuka nem ment vissza dolgozni köztük.

Kitalálták, hogy vesznek egy kertes házat, aminek a törlesztő részleteit a harmadik gyerek után járó családi adókedvezményből fogják fizetni.

Így is lett, de a harmadik baba nem jött, mert a nőnek valamilyen komoly nőgyógyászati problémája lett, el kellett a méhét távolítani.

Ott élnek most a nagy hàzban, de hogy a részleteket miből fizetik, harmadik gyerek hiányában, azt nem tudom.

2022. ápr. 26. 13:13
 20/43 anonim ***** válasza:
27%
Most kapaszkodjatok: én még gyereket sem szülök többet, mégis otthon vagyok, pedig már mind iskolás!!!!
2022. ápr. 26. 13:38
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!