Szerintetek normális az effajta életvitel?
A minap beszélgettem egy két gyermekes anyukával, akinek a nagyobbik gyermeke annyi idős mint az enyém (9), a másik 3.
Szóba elegyedtünk arról hogy miként fog újra munkába állni, és azt mondta hogy lehet hogy inkább szül mégegyszer,miközben a meglévő kettőt is alig tudja eltartani..
Nyilván, nincs közöm hozzá, de én csak annyit vállalok amennyit el tudok tartani.
Hallkan jegyzem meg, nem kisebbségi nemzetiségű, mielőtt jönnek a rasszista hozzászólások.
"kétlem hogy én lennék a "gáz""
Hát öööö...
14# Nagyon valószínű hogy magára ismert a sorok között a delikvens.
Hát ez van, engem baromira zavarnak az ilyen dolgok
Szerintem is gáz, és aki szerint nem, az valószínűleg szintén a "majd lesz valahogy" című pénzügyi tudatosság képviselője.
Mindettől függetlenül soha nem szólnék be senkinek emiatt, az én életem nem lesz rosszabb attól, hogy ő felelőtlen döntést hoz, meg nem is különösebben érdekel.
#7 fuu ezzel nagyon is egyetèrtek.
Érdekes amiatt nem sírnak hogy a csed mára már a bruttó fizetésük 100%-a és a gyed max is 210 ezer nettó.
Jaaa hogy őket ez nem érinti mert életükben nem dolgoztak 🤷🤣 meg is érdemlik.
Kérdező, tudod mennyi ilyen van?
Mi lakásban lakunk. A volt alsó szomszédunkban kettő gyerek volt, egymás után jöttek, az anyuka nem ment vissza dolgozni köztük.
Kitalálták, hogy vesznek egy kertes házat, aminek a törlesztő részleteit a harmadik gyerek után járó családi adókedvezményből fogják fizetni.
Így is lett, de a harmadik baba nem jött, mert a nőnek valamilyen komoly nőgyógyászati problémája lett, el kellett a méhét távolítani.
Ott élnek most a nagy hàzban, de hogy a részleteket miből fizetik, harmadik gyerek hiányában, azt nem tudom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!