Alapból szeretnék, mert szeretném megtapasztalni milyen mikor saját családja van az embernek.Milyen apának lenni, és felelősséget vállalni.Megállni a helyem apaként és férjként is.
De még keresem azt a nőt, akivel kialakul egy jól működő kapcsolat, amely eljut odáig hogy mindkettőnkben megérik hogy egymással szeretnénk megvalósítani a családalapítást.
"Gratulálok" annak, aki áttette a kérdésem a párkapcsolatok topicból a gyerekvállalásba. A gyerekvállalás és nevelés topic olvasói egyértelmű, hogy szeretnének gyereket, vagy van nekik és többnyire nők. Ebbe a topicba a szavazás felesleges, mert anélkül is tudjuk az eredményeit.
Én határozottan soha nem akartam gyereket, se régen, se most, egyszerűen nem hiányzik az egész. Arra lettem volna kíváncsi egy "pártatlan" topicban az emberek hány százaléka akit nem hajt a gyerek dolog és a társukkal kettesben eltöltött életre vágynak.
Én soha nem akartam gyereket. Már kiskamaszként is tudtam ezt a középiskolában. A férjem sem szeretne.
Szerintem sokkal több a hátránya mint az előnye, és amúgy sem szeretnék olyan életet amilyet egy gyerek mellett élni kellene.
Mi már 12 éve vagyunk együtt, erős, stabil, boldog a házasságunk, szóval nem a párkeresés a probléma, egyszerűen mi így vagyunk egy kis boldog család, alapvetően kettesben, de most már 2 éve hármasban egy kiskutyával. Régóta szerettünk volna egyet közösen örökbefogadni, és 2 éve sikerült is:) 36/N, 33/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!