Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Szeretnél gyereket vagy sem?...

Szeretnél gyereket vagy sem? Szavazz.

Figyelt kérdés

2022. ápr. 24. 19:49
A kérdező szavazást indított:
Férfi vagyok, nem szeretnék
Nő vagyok, nem szeretnék
Férfi vagyok, szeretnék
Nő vagyok, szeretnék
52 szavazat
 1/6 anonim ***** válasza:
68%
Szerettem volna és valamennyire még vágynék is rá, de mégsem akarok már. Rájöttem, hogy szinte esélytelen olyan normális társat találni, akivel rendben fel lehet nevelni egy gyereket. Plusz, egy olyan világba születne, ahol elég szívás minden, ha nem milliomosnak születik az ember. (Sőt, még úgy is sokszor szívás.)
2022. ápr. 24. 19:51
 2/6 anonim válasza:
18%
Én szívesen ismerkednék olyan nőkkel akik nem szeretnének gyereket :) 28/F
2022. ápr. 24. 19:53
 3/6 anonim ***** válasza:
100%

Alapból szeretnék, mert szeretném megtapasztalni milyen mikor saját családja van az embernek.Milyen apának lenni, és felelősséget vállalni.Megállni a helyem apaként és férjként is.

De még keresem azt a nőt, akivel kialakul egy jól működő kapcsolat, amely eljut odáig hogy mindkettőnkben megérik hogy egymással szeretnénk megvalósítani a családalapítást.

2022. ápr. 24. 19:56
 4/6 anonim válasza:
73%
Férfi vagyok,30 éves, én már lassan szeretnék, de egyelőre nem találtam meg, hogy kivel. Van/volt pár lány, akivel ilyen barátság extrákkal kapcsolatban vagyok/voltam, ők nem akarnak gyereket egyáltalán, többek között ezért sem alakult ki komoly kapcsolat velük.
2022. ápr. 24. 19:58
 5/6 A kérdező kommentje:

"Gratulálok" annak, aki áttette a kérdésem a párkapcsolatok topicból a gyerekvállalásba. A gyerekvállalás és nevelés topic olvasói egyértelmű, hogy szeretnének gyereket, vagy van nekik és többnyire nők. Ebbe a topicba a szavazás felesleges, mert anélkül is tudjuk az eredményeit.

Én határozottan soha nem akartam gyereket, se régen, se most, egyszerűen nem hiányzik az egész. Arra lettem volna kíváncsi egy "pártatlan" topicban az emberek hány százaléka akit nem hajt a gyerek dolog és a társukkal kettesben eltöltött életre vágynak.

2022. ápr. 24. 21:41
 6/6 anonim ***** válasza:
100%

Én soha nem akartam gyereket. Már kiskamaszként is tudtam ezt a középiskolában. A férjem sem szeretne.

Szerintem sokkal több a hátránya mint az előnye, és amúgy sem szeretnék olyan életet amilyet egy gyerek mellett élni kellene.

Mi már 12 éve vagyunk együtt, erős, stabil, boldog a házasságunk, szóval nem a párkeresés a probléma, egyszerűen mi így vagyunk egy kis boldog család, alapvetően kettesben, de most már 2 éve hármasban egy kiskutyával. Régóta szerettünk volna egyet közösen örökbefogadni, és 2 éve sikerült is:) 36/N, 33/F

2022. ápr. 25. 18:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!