ADHS 2.5 evesen ?
Tudom, rengeteg ilyen kerdes van de örülnek ha valaki valaszolna mert nagyon aggodok.
Tehat a kisfiam Januar vegen töltötte be a 2. Kb 140 szot tud mondani, mindent megert de egesz mondatokban nem beszel .
Egyedül eszik,iszik,kezet mos ,fogat mos,levetközik.
Kb ennyi a " pozitivum " .
Aggodok mert sok olyan furcsa dolgot csinal Es sokszor teljesen ellehetetleniti az eletemet .
Egyfolytaban jön ,megy, forog ,csapkod. Mindent tönkre tesz. A falakra firkal, kiönt mindent ,ha szolok hogy ne ,akkor is megteszi. Az evöeszközöket folyamatosan dobalja .sikonyal. egy nyugodt pillanata nincs. Ejjel is forog,nem akar aludni ,ha elalszik almaban mizgatja a labat, nyugtalan .
Mindenhova Egyfolytaban felmaszik. Es tenyleg Egyfolytaban! Megver ,megcsapkod ha nem.kap meg valamit. A fejet a labamba veri , sikonyal ha epp olyan kedve van . Az agyon ugral, Mindenhol ugral es Egyszeruen nem all le. Soha !
Egyszeruen nem tudom eldönteni hogy ez eletkori sajatossag, a nevelessel van gond vsgy esetleg valsmilyen psziches betegseg jele.
Ahogy emlitettem ,mindent ws tenyleg mindent megert. Nem gondolnam hogy buta lenne ,de viszont eszmeletlen amit müvel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!