ADHS 2.5 evesen ?
Tudom, rengeteg ilyen kerdes van de örülnek ha valaki valaszolna mert nagyon aggodok.
Tehat a kisfiam Januar vegen töltötte be a 2. Kb 140 szot tud mondani, mindent megert de egesz mondatokban nem beszel .
Egyedül eszik,iszik,kezet mos ,fogat mos,levetközik.
Kb ennyi a " pozitivum " .
Aggodok mert sok olyan furcsa dolgot csinal Es sokszor teljesen ellehetetleniti az eletemet .
Egyfolytaban jön ,megy, forog ,csapkod. Mindent tönkre tesz. A falakra firkal, kiönt mindent ,ha szolok hogy ne ,akkor is megteszi. Az evöeszközöket folyamatosan dobalja .sikonyal. egy nyugodt pillanata nincs. Ejjel is forog,nem akar aludni ,ha elalszik almaban mizgatja a labat, nyugtalan .
Mindenhova Egyfolytaban felmaszik. Es tenyleg Egyfolytaban! Megver ,megcsapkod ha nem.kap meg valamit. A fejet a labamba veri , sikonyal ha epp olyan kedve van . Az agyon ugral, Mindenhol ugral es Egyszeruen nem all le. Soha !
Egyszeruen nem tudom eldönteni hogy ez eletkori sajatossag, a nevelessel van gond vsgy esetleg valsmilyen psziches betegseg jele.
Ahogy emlitettem ,mindent ws tenyleg mindent megert. Nem gondolnam hogy buta lenne ,de viszont eszmeletlen amit müvel.
2. Jaj 2. Ez neked miért jó?
Kérdező, ez kehet fejletlen idegrendszer vagy teljesen normális is. Keress fel egy szakembert, lehet egy kis torna tök jót fog neki tenni. Ha a szakember mindent rendben talál, írj rám szívesen ajánlok neked 1-2 könyvet, ami a hisztiről szól. Egész máshogy fogod látni, ha elolvasod. Kitartás! Ez egy nehéz időszak.
Szia. Amit leirsz az nem átlagos. Minden gyerek ugyetlenkedik, hebrencskedik, de azért ha normálisak a családi körülmények, akkor nem viselkedik ennyire extrem módon egy kétéves.
Adhd-t csak később diagnosztizálnak, mert a diagnosztikai kritériumok olyanok, hogy nem lehet egy két évesre vonatkoztatni, de amúgy se számít hogy az-e, a lényeg hogy kapj valami segítséget hogy ne készülj ki a folyamatos fegyelmezestol.
Megprobalhatod a szakszolgalatot, nekem jó tapasztalatom van velük
Amugy sokszor teljesen nyugodtan megnez egy meset. 15-20 percig ül es figyel. Viszont ha alszik, ugy ebred fel hogy egyik pillanqtban alszik, a masikban szo szerint all . Felpattsn. Utana egesz nap fel - le futkoz
Annyi mindent olvasok ..... nem is tudom...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!