Mit tegyek, ha el akarnak költözni a legkisebb gyerekeim is? 17 évesek.
4 gyerekem van. Az első lányom 31 éves, a második 22, a legkisebb lányom és az egyetlen fiam 17 évesek, szeptember 4-én töltik a 18-at.
A lányom Pestre költözik az apjához az egyetem miatt, az egyetlen fiam meg albérletet akar bérelni a barátaival. Iskola mellett dolgozik, van összespórolt pénze. Nyilván nem rögtön fog költözni, de van egy olyan érzésem, hogy 2023-ban már nem fog velünk lakni.
Van egy élettársam, akivel nem jövünk ki jól, csak amikor itt vannak a gyerekek. Színt visznek az életünkben. Annyit tudunk nevetni, hogy az már nem is igaz. Ha nincsenek itt, csak a veszekedés van. 52 éves vagyok, nem most fogok új párt keresni.
Tudom, hogy az élet rendje, hogy kirepülnek a gyerekek, és nem is akarok az a tipikus anyós meg anyatipus lenni, mint amilyen a filmekben van, de félek a magánytól, nem tudok monotonan élni.
A nagyobbik lányom már anyuka, Németországban él, de nem akarok hozzájuk költözni, mert ő az apjával él és nem akarok a volt férjemmel egy fedél alatt lakni, nem véletlenül váltunk el. A középső lányom tőlem 100 km-re lakik, vele minden hónapban szoktam találkozni, de az kevés.
Ideje lenne egy SAJÁT életet felépíteni, az ugyanis nem az, hogy csak másokkal tudsz meglenni, egyedül nem.
A helyedben a "párodat" kidobnám, mert ha nem müködik, akkor minek együtt lenni, elfogadnám, hogy a gyerekek felnöttek és elköltöznek, és egyedül kezdenék magammal valamit, lehet tanulni, hobbikat keresni, stb
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!