Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Mit gondoltok a Jacqueline...

Mit gondoltok a Jacqueline női névről?

Figyelt kérdés

Nekem tetszik de a becenév formája jobban talán még magában is; Jackie.

Önmagában így tetszik nektek vagy inkább a Jackie, mert ez alapból beceneve de szerintem elmegy rendes névnek is.

Nem tervezem adni gyermeknek, csak érdekel ki mit gondol róla. :)

2022. ápr. 19. 17:48
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
95%
De egyértelmű, csak mivel Magyarországon ez nem anyakönyvezhető, ezért tért ki mindenki a magyar változatára is.
2022. ápr. 20. 13:16
 12/16 anonim ***** válasza:
74%
Borsodban cigánynév, ha tetszik, ha nem. Ők nem franciásan írják. Amúgy meg tök mindegy, hogy hogy van leírva, ha kimondva meg arra asszociálok, hogy "Zsáklinka ájjá meg, ne báncsad mán Szantiágót!"
2022. ápr. 20. 13:37
 13/16 A kérdező kommentje:
12.De nem is így gondoltam...hanem alapból mi a véleményetek a névről, mint francia külföldi név, nem itt MO-n fonetikusan.
2022. ápr. 20. 14:03
 14/16 anonim ***** válasza:
88%
Nem tetszik, mert cigányos.
2022. ápr. 20. 15:03
 15/16 franciasrac ***** válasza:
100%
Francia vagyok és itt főleg az idős nénik (60 év felettiek) hordják ezt a nevet, szóval ha egy olyan Jacqueline-ről van szó, mindenki fejében olyan sztereotípia lesz hogy öreg néni és kész, a név maga már túl elterjedt hogy ne semleges legyek róla, se jó, se rossz, csak öreg
2022. ápr. 21. 01:52
 16/16 Cubina ***** válasza:
100%

Tudom, hogy nem magyarosan kell, de a (Jackie) Dzseki a legjobb. Nem tudtam kihagyni. :D

Például Kis Dzseki, Nagy Dzseki, Oláh Dzseki, Fekete Dzseki, Fehér Dzseki, és még van egy csomó lehetőség .

Biztos vagyok benne, hogy valami elmeháborodott adná is ezt a nevet ilyen vezetéknevekkel a gyerekének, most adtam egy ötletet. :)

2022. máj. 7. 07:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!