Kiderül a baba neme parti (gender reveal) miért annyira nagy szám mostanság?
Figyelt kérdés
Jó néhány ismerősöm is tervez ilyet, na meg egy rakat videót látok a neten, de még mindig nem értem miért annyira nagy szám. Arról nem is beszélve, hogy a leendő szülők olyan pofákat vágnak mintha tényleg meglepődnének, holott az UHn már azelőtt látják a baba nemét, szerintem ez nagyon bugyuta és meg játszott.2022. ápr. 18. 22:53
11/13 anonim válasza:
Nekem nem fáj, de én sem látom értelmét. Szívesen elmegyek és örülök együtt a párral, ha nekik ilyenre igényük van, nekem nincs. Én egyszerűem annyira magánügynek éreztem a várandósságomat, hogy semmi kedvem nem volt ilyen partikat szervezni. Ettől még nagy dolog egy baba érkezése, így megértem, ha valaki ennek minden pillanatát meg kívánja élni ilyen formán.
12/13 anonim válasza:
Nekem agyamra megy már, hogy mindenki ilyeneket szervez és posztol, akinek gyereke lesz. Sosem mennék el ilyenre. Megértem, hogy a családi körnek ez fontos, bár elsősorban szerintem 2 emberre tartozik ez és őszintén nem kíváncsi rá annyi ember, hogy mi lesz a gyerekük neve. Vicdes, hogy azt hiszik különlegesek ezáltal, miközben ilyeneket posztop mindenki, már majdnem olyan elcsépelt mint a millió esküvői meg eljegyzéses fotó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!