Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Kiderül a baba neme parti...

Kiderül a baba neme parti (gender reveal) miért annyira nagy szám mostanság?

Figyelt kérdés
Jó néhány ismerősöm is tervez ilyet, na meg egy rakat videót látok a neten, de még mindig nem értem miért annyira nagy szám. Arról nem is beszélve, hogy a leendő szülők olyan pofákat vágnak mintha tényleg meglepődnének, holott az UHn már azelőtt látják a baba nemét, szerintem ez nagyon bugyuta és meg játszott.
2022. ápr. 18. 22:53
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
52%
Nekem nem fáj, de én sem látom értelmét. Szívesen elmegyek és örülök együtt a párral, ha nekik ilyenre igényük van, nekem nincs. Én egyszerűem annyira magánügynek éreztem a várandósságomat, hogy semmi kedvem nem volt ilyen partikat szervezni. Ettől még nagy dolog egy baba érkezése, így megértem, ha valaki ennek minden pillanatát meg kívánja élni ilyen formán.
2022. ápr. 19. 10:16
 12/13 anonim ***** válasza:
47%
Nekem agyamra megy már, hogy mindenki ilyeneket szervez és posztol, akinek gyereke lesz. Sosem mennék el ilyenre. Megértem, hogy a családi körnek ez fontos, bár elsősorban szerintem 2 emberre tartozik ez és őszintén nem kíváncsi rá annyi ember, hogy mi lesz a gyerekük neve. Vicdes, hogy azt hiszik különlegesek ezáltal, miközben ilyeneket posztop mindenki, már majdnem olyan elcsépelt mint a millió esküvői meg eljegyzéses fotó.
2023. febr. 4. 11:44
 13/13 anonim ***** válasza:
*neme
2023. febr. 4. 11:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!