Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Kiderül a baba neme parti...

Kiderül a baba neme parti (gender reveal) miért annyira nagy szám mostanság?

Figyelt kérdés
Jó néhány ismerősöm is tervez ilyet, na meg egy rakat videót látok a neten, de még mindig nem értem miért annyira nagy szám. Arról nem is beszélve, hogy a leendő szülők olyan pofákat vágnak mintha tényleg meglepődnének, holott az UHn már azelőtt látják a baba nemét, szerintem ez nagyon bugyuta és meg játszott.
2022. ápr. 18. 22:53
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
45%
Szerintem is.
2022. ápr. 18. 22:54
 2/13 anonim ***** válasza:
79%

Pont az a lényege, hogy a leendő szülők számára ott derül ki a baba neme.

Az én orvosom pl. meg is kérdezte, hogy akarjuk-e tudni a baba nemét vagy írja fel egy lapra. Nem feltétlenül látják ultrahangon, ha pl életedben először látsz magzatot uh-n fogalmad sincs hogy mi micsoda :D ha többedjére akkor meg nem nézel oda addig.

Mi nem tartottunk ilyet, de barátaim igen és amúgy izgalmas, hogy számukra is ott derül ki a leendő gyerekük neme a család és barátok körében.

2022. ápr. 18. 22:59
 3/13 anonim ***** válasza:
81%
Nekem sem szimpatikus ez az új divat, de nem tudják a nemét. Ahogy az előttem kommentelő is írta, az orvos olyankor felírja egy papírra. Ezt a papírt elviszik ahhoz az emberhez aki azt a dolgot készíti, amiből kiderül a neme majd a bulin. Ebből a papírból dolgozik, de senki más nem tudja a nemét.
2022. ápr. 18. 23:05
 4/13 anonim ***** válasza:
69%
AZ emberek minden alkalmat megragadnak arra, hoyg leigyák magukat
2022. ápr. 18. 23:08
 5/13 anonim ***** válasza:
52%
Birka effektus. Ez is valami külföldi majmolás,mint a Valentin nap.
2022. ápr. 18. 23:11
 6/13 anonim ***** válasza:
77%
Amerikából jött át. Ott tényleg régi története van, itt csak próbálják leutanozni amit neten láttak
2022. ápr. 18. 23:13
 7/13 anonim ***** válasza:
65%
Nem szeretem általánosságban az ilyen és ehhez hasonló külföldről átvett és utánzott dolgokat, DE szerintem ez egy aranyos dolog. Nekünk végül nem volt, de több ilyen partin is voltam.
2022. ápr. 19. 00:39
 8/13 anonim ***** válasza:
52%

Hogy miért ekkora divat? Mi az első kérdés amikor meg tudod hogy valaki várandós? Fiú vagy lány? Kb mindenkit ez érdekel, vagyis abszolút van létjogosultsága a dolognak.

Nem feltétlenül látod uh-n, az én orvosom már akkor megmondta ahogy megnyitotta a képet mindkétszer, én laikusként még azt sem láttam hogy éppen melyik felét látjuk a gyereknek. Első gyereknél leírták és borítékba tették a nemét, másodiknál pedig még a genetikai uh előtt megérkezett a Prena eredménye, amit simán csak a tesómnak továbbíttattam, uh-n pedig megkértem az orvost hogy ne mondja melyik.

2022. ápr. 19. 01:51
 9/13 anonim ***** válasza:
64%

Szerintem meg azzal van a baj, aki ebben rosszat lát. Emberek vagyunk, társas lények. Régebb bálokat tartottak, stb, most meg abból alig maradt fenn pár. Hát ha így érzik jónak, akkor mi a gond? Neked valahol fáj? Még csak részt sem kell venned, ha nem akarsz és meghívnak.

És igen, ha az orvosom nem mondja, hogy épp mit néz, akkor nem mindig találja ki az ember, hogy megleste. Engem is megkérdezett, hogy akarom e tudni a nemét? Szóval nem egy lehetetlen kérés tőle, hogy ne árulja el.

Manapság már minden probléma. Van sapka/nincs sapka ...

2022. ápr. 19. 07:00
 10/13 anonim ***** válasza:
51%
Akkor te ne tarts. Az emberek szeretnem ünnepelni és ha nem okoznak ezzel erdőtüzet, mint egy idióta amerikai pár, akkor nem értem miért fáj neked. Ennyi erővel milyen bugyuta dolog megünnepelni azt, hogy x éve valaki pont ezen a napon született. Nem tart szerintem senki pisztolyt a fejedhez, hogy márpedig neked ilyen bulit kell tartanod. Az meg külön vicc, hogy nem tudod elképzelni, hogy egy orvos leírja a nemet egy borítékba. Gondolom, te is ilyen csodálatos életű gyerekmentes vagy, aki annyira utálja a gyerekeseket, hogy állandóan ezzel a témával foglalkozik.
2022. ápr. 19. 07:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!