Kiderül a baba neme parti (gender reveal) miért annyira nagy szám mostanság?
Pont az a lényege, hogy a leendő szülők számára ott derül ki a baba neme.
Az én orvosom pl. meg is kérdezte, hogy akarjuk-e tudni a baba nemét vagy írja fel egy lapra. Nem feltétlenül látják ultrahangon, ha pl életedben először látsz magzatot uh-n fogalmad sincs hogy mi micsoda :D ha többedjére akkor meg nem nézel oda addig.
Mi nem tartottunk ilyet, de barátaim igen és amúgy izgalmas, hogy számukra is ott derül ki a leendő gyerekük neme a család és barátok körében.
Hogy miért ekkora divat? Mi az első kérdés amikor meg tudod hogy valaki várandós? Fiú vagy lány? Kb mindenkit ez érdekel, vagyis abszolút van létjogosultsága a dolognak.
Nem feltétlenül látod uh-n, az én orvosom már akkor megmondta ahogy megnyitotta a képet mindkétszer, én laikusként még azt sem láttam hogy éppen melyik felét látjuk a gyereknek. Első gyereknél leírták és borítékba tették a nemét, másodiknál pedig még a genetikai uh előtt megérkezett a Prena eredménye, amit simán csak a tesómnak továbbíttattam, uh-n pedig megkértem az orvost hogy ne mondja melyik.
Szerintem meg azzal van a baj, aki ebben rosszat lát. Emberek vagyunk, társas lények. Régebb bálokat tartottak, stb, most meg abból alig maradt fenn pár. Hát ha így érzik jónak, akkor mi a gond? Neked valahol fáj? Még csak részt sem kell venned, ha nem akarsz és meghívnak.
És igen, ha az orvosom nem mondja, hogy épp mit néz, akkor nem mindig találja ki az ember, hogy megleste. Engem is megkérdezett, hogy akarom e tudni a nemét? Szóval nem egy lehetetlen kérés tőle, hogy ne árulja el.
Manapság már minden probléma. Van sapka/nincs sapka ...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!