Milyen munkát találtatok 3 vagy több gyerek mellett?
Ügyfélszolgálatos-szerű munkáim voltak mindig is. Szerencsémre nem túl betegesek a gyerekeim, de ha mégis, anyósom bármikor örömmel vigyázott rájuk. Így max az első 1-2 ócska napon maradtam velük én vagy apjuk otthon.
Van egy elég jó angoltudásom, max 2 hónap alatt találtam melót mindig.
Sajnos a cég ahonnét szülni mentem már megszűnt.
Azóta, amit tudok elvállalok de sajnos nagyon kevés olyan van, ami mellett tudom a gyerekeket is suliba hozni-vinni, az meg mégkevesebb amelyik tolerálja, hogy kis túlzással havi 2 hetet kiesek a gyerekek betegsége miatt. A férjem a munkaideje miatt nem tud segíteni és mivel az ő munkája a fix, ezért nem is merünk neki másik munkahelyben gondolkodni.
"Ilyen az élet sajnos."
Azért ez nem teljesen igaz. Az életed nagyrészt olyan, amilyenné alakítod. A 2-es le lett pontozva, de akinek már van 2 gyereke, az tudja mivel jár, ezért tudja jól, mire számíthat 3 gyerek mellett/után. Azt, hogy a férj nem tud segíteni, hogy a gyerekek sokat betegek, illetve hogy nincs segítség, azt tudja jól az ember a 3. gyerek bevállalása előtt is. Az meg, hogy egy munkahely nem tud úgy alkalmazni valakit hosszútávon, hogy csak kéthetente jár be az ember, az is érthető. Persze biztos én is le leszek pontozva, de attól még ez az igazság.
Ügyfélszolgálatos vagyok home officeból. A harmadik nyáron lesz 2 éves, 2 hét bölcsi, egy hét itthon takonykór miatt, 3x hozta haza csak a covidot, sokszor én is vele döglődök, nem könnyű, az biztos.
Volt hogy meetingen csak nyakig látszódtam a kamerában, közben szoptattam, hogy csendben legyen 😃
6-os vagyok. Az "ilyen az élet" - et arra írtam, hogy nincs segítségem mert nincsenek rokonaim. Erről nyilván nem tehetek, ezt dobta a gép. Nem panaszkodás gyanánt írtam, hanem hogy mindenki úgy oldja meg az életét ahogy tudja.
Nekem az első kettő már nagy, iskolába járnak, nem betegek, vagy ha mégis, el tudnak feküdni az ágyon és tv-t néznek. A harmadik még kicsi, nem túl beteges szerencsére, de itthon akkor is meg tudom oldani a munkát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!