A kismamák közt van valamiféle kollektív öntudat?
Ha valaki kritizálni próbál bárkit közülük, akkor közös erővel támadják a “gonoszt”.
Itt is meg lehet figyelni, ha egyet kritizálsz, akár joggal akár nem, akkor mindjárt 30-an elkezdik nyomkodni a pirosat.
Vagy ha valaki elenged egy vicces megjegyzést, amin más kérdéseknél megmosolyognak, kismamáék kegyetlenül megtorolják.
Létezne ilyen kötelék köztük?
Miért kritizálsz? Kérdezte valaki a véleményedet?
Megsúgok neked valamit. A kismamákat mindenki kritizálja. Azok is, akik 3 méternél közelebbről még újszülöttet sem láttak. Persze minden kritizáló úgy osztja az igét, mintha valami újdonságot mondana. Unalmas. Én hamar megtanultam kezelni, egy feltűnő ásítás, és befejezitek. Vannak viszont nálam érzékenyebb nők, akiknek a lelkébe gázoltok ilyenkor, amit tudtok is, pont azért csináljátok, persze, hogy megvédem őket, ha igazságtalannak érzem.
13
Beszarok, pont erről beszéltünk. :DDD
“ Nem vagyok kismama, de miért is kéne valakit kritizálni azért, mert kismama?”
Ki mondta, hogy azért, mert kismama?
“Valszeg prosztó a stílusod.”
Akkor most nézz mélyen magadba. A kérdésben sokkal kevesebb rosszindulatú feltételezés van, mint ebben a mondatodban.
“ Azt mondod, kismamák, tehát akkor ezt kinövik, ahogy a gyerek nő?”
Valószínű. Szerintem megedződnek idegileg és leadnak az egóból, mire 8-10 éves a gyerek, mert az ilyen anyukákkal általában egész jól kijövök az életben is. Róluk itt nem tudok nyilatkozni, mert online ha van téma, az sosem róluk szól. Hanem vagy azoktól, akiknek kisgyerek van, és ők mindig mindent jól és tökéletesen csinálnak, vagy később a kamasz problémák gyakoriak, de ott már nem tapasztalom ezt.
Nem vagyok kismama, sosem voltam, és nem is leszek, de amikor valaki feleslegesen rájuk száll, akkor én is nyomom a pirosokat.
Még életemben nem hallottam olyan megjegyzést ami jogos lenne, olyat pedig még annyira sem, ami vicces lenne. Általában csak általánosítóak, lekezelőek és empátiátlanok vagytok pont azzal a réteggel, akiknek amúgy is elég bajuk van.
De amúgy a logikát sem értem; te tehetsz bunkó kommenteket másokra, de ha ezért téged lepontoznak, az már nem oké?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!