hát lány neveim vannak kedvenceim,mint pl a Helené,vagy az Apollonia,szeretem a különleges feltünö neveket csak azért,és mert szerintem nagyon szép nevek
2022. ápr. 12. 23:56
2/16 anonim válasza:
Nincs kimondott kedvencem, és nem is akarok gyereket, de ha lenne, akkor lánynak valamilyen különleges nevet adnék. Tucatnevet semmiképp, és olyat sem, ami már van a családban. Rám mindkét utóbbi jellemző, és bár alapból tetszik a nevem, ezt mégis gyűlöltem. 4-en voltunk az osztályban is ezzel a névvel, naná, hogy mindenkit idióta becenéven szólítottak, a mai napig sem tudok azonosulni a keresztnevemmel.
2022. ápr. 12. 23:59
3/16 A kérdező kommentje:
Nekem nagyon tetszenek a virág nevek, de ha adnák is nekik olyat, ne ilyen nagyon extrákra gondoljatok 😀 Ami tetszik az a Jázmin, Kamilla meg max az Imola. Bár szerintem csak egy gyerekem lesz, és ha lány akkor Jázmin, a férjemnek az a név tetszik a legjobban, tudom hogy sok kislányt hívnak így😂 Mondjuk az idei névlistában visszaesett rengeteget, már a top 20-ban sincs benne. A másik 3 név ami tetszik az a Karolina, Izabella és a Veronika, de azok meg a férjemnek nem jönnek be.
2022. ápr. 13. 04:00
4/16 anonim válasza:
Én nem szeretem a különleges neveket, nekem az van és gyűlöltem, végig szivattak vele.
Ami nekem tetszik:
Éva, Laura, Zita, Karolina
Zsolt, Gábor, Viktor, Iván, Erik
2022. ápr. 13. 06:45
5/16 anonim válasza:
Anna, mert egyszeru, klasszikus, szep, es kulfoldon is hasznalhato.
2022. ápr. 13. 07:20
6/16 anonim válasza:
Izabella, Heléna, Miléna ezek nagyon tetszenek, de a kislányom a Nóra nevet kapta, ami szintén tetszik, és kicsivel hétköznapibb . Kislánynak és felnőttnek is egyaránt jó szerintem
2022. ápr. 13. 09:42
7/16 anonim válasza:
Roland, így is hívják a fiamat, mindig is tetszett, lehet becézni de felnőtt korban is férfiasan hangzik.
A kedvenc lány nevem az Ella, tetszik a lágy hangzása. Viszont ha lányom lesz tuti nem ez lesz a neve mert a vezetéknévvel együtt nagyon rosszul hangzik.
Lányból Abigél, Alíz, Írisz és Lídia, a páromnak az első kettő tetszik. Nekem tetszenek a Florentina, Demetria, Szantána jellegű nevek, de nem hiszem, hogy adnám valaha is.
Fiú névből sok van ami tetszik, közös kedvenc a Dorián de szintén tetszik az Ábris, a Gellért vagy a kicsit klasszikusabb Benedek, Vince, Sámuel stb vonal is.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!