Nektek mik a kedvenc neveitek?
Még nem tartunk ott, hogy gyermekünk legyen, de mindig is érdekelt a keresztnév téma. :)
Nektek mi a kedvenc fiú es lány neveitek?
Nekem például:
Heléna/Helena, Aletta, Zille, Nóra, Olívia, Petra, Rebeka
Kornél, Miklós, Zente, Bertalan, Ákos, Vince
Petra, Kornél és Zente tetszik.
Heléna helyett nekem az Elena tetszik nagyon.
fiúk:Zalán Adrián Zétény Nimród,Levente
lány:Lujza Lotti Alina Szofi Gabriella Marietta Abigêl Georgina
Lány:Anna,Jázmin,Lilla,Flóra,Olívia
Fiú:Szabolcs,Milán,Bence,Zénó,Vince
Ezek közül Szabolcs és Anna tetszik leginkább:)
Lány: Veronika, Ágnes, Lívia, Tímea, Leonóra, Felícia, Friderika, Emília, Johanna, Hedvig
Fiú: Dénes, Róbert, Mihály, Gábor, Olivér, Bertalan, Jonatán
Huhh...nagyon sok név van, ami tetszik, de leírom őket.
Még én is messze vagyok a gyerekvállalástól, de engem is mindig érdekeltek a keresztnevek :).
Fiú: Alexander, Zalán, Viktor, Domonkos, Dominik, Balázs, Kristóf, Ádám, Márton, Máté, Mátyás, Zoltán, Benjámin, Koppány, Dániel, Xavér, Hunor, Róbert, Kende, Kornél, Péter, Regő, Sebestyén, Zsombor, Vencel
Lány: Hanna, Abigél, Csilla, Bettina, Erzsébet, Daniella, Cecília, Ilona, Boglárka, Emma, Aliz, Gabriella, Izabell, Izabella, Klára, Kitt, Borbála, Kamélia, Kamilla, Dalma, Alícia, Dominika, Dóra, Dorottya, zselyke, Gréta, Ildikó, Piroska, Alexandra, Minerva, Brigitta, Kata, Melinda, Csillag, Adrienn, Viola, Veronika, Amanda, Hedvig, Boróka, Johanna, Aranka, Fanni, Bianka, Zsófia, Flóra, Fióna, Lili, Lilla, Luca, Gabriella, Georgina, Teréz, Terézia, Sarolta, Hajnalka, Kála, Júlia, Oktávia, Orsolya, Odett, Tamara, Korina, Kármen, Karolina, Kornélia, Zsanna, Maja, Panna, Petra, Tímea, Vanessza, Róza, Rozália, Rózsa, Tekla
De igazából ezek a nevek csak nekem tetszenek, a párom még nem formált véleményt (nincs még párom), és neki is nyilván lesz majd beleszólása. Valamint majd ha tényleg választani kell biztos rengeteg nevet ki fogok selejtezni különböző indokokkal (extra könnyű gúnyolni, nem passzol a vezetéknévhez, nem tetszik a becézés meg ilyenek).
Lány: Laura, Noémi, Natália, Tilda
Fiú: Olivér (kisfiamat így hívják), Dániel, Ádám
Valentina.Szabrina.Szeréna.Tália.Emili.Darinka.Zoé.Kornélia
Ágoston.Ervin.Vajk.Valentin.Bernát.Lénárd.Stefán
Nina
Elena
Zara
Szófia
Vivien/Viviána
Otília
Erika
Judit
Botond
Marcell
Zsombor
Bálint
Levente
Nimród
Hunor
Bence
Péter, Szabolcs, Albert, Balázs, Máté, Szilárd, Szilveszter, Viktor, Levenete, Dominik, Kristóf, Miklós, András, Dávid
Dorina, Julianna, Boróka, Kata, Dominika, Abigél, Adél, Izabella, Sarolta, Sára, Janka, Aranka, Tímea, Diána, Róza, Rozália, Rozina, Brigitta
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!