Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Buta vagyok, elvetessem...

Buta vagyok, elvetessem emiatt a babat?

Figyelt kérdés

Semmit nem tudok megjegyezni. Lehet hogy terhes vagyok es mar most felek hogy mi lesz. A vizsgalatokon semmit nem tudok majd megjegyezni. Azt is elfelejtem majd hogy milyen vizsgalatra kell mennem.

Nem tudok tajekozodni a korhazakban, nem tudok semmirol semmit. De a legjobban az zavar hogy buta vagyok sajnos.

Még ha az apuka jonne is velem mindig akkor is gaz hogy nem tudok semmit.

Es a szules utan is nagyon ketsegbe leszek esve amiert ilyen vagyok....

Szedtem memoria javitot de nem segitett

Szerintetek?

24L

2022. ápr. 12. 22:38
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
100%

Nem vagy buta max figyelmetlen vagy szétszórt.

De az nem butaság.

2022. ápr. 13. 06:03
 12/18 anonim ***** válasza:
16%
Troll kérdés.
2022. ápr. 13. 08:10
 13/18 anonim ***** válasza:
100%

Azt nem tudom, hogy buta vagy-e, a kerdesedbol ez nem derül ki. A feledékenység nem butaság, csak meg kell tanulni kompenzálni. Én is tudom magamról, hogy mindent elfelejtek, ezért írok fel mindent, vagy ha bárhol időpontot kapok, már rögtön kérem, hogy írjak is fel, legyen az orvos, fodrász, vagy autoszerelo, ha személyesen ott vagyok, mindig kérek egy cetlit az időponttal, amit rögtön beteszek a telefonom tokjába (átlátszó), így folyamatosan szem előtt van, amíg be nem írom a telefonba. Mindenről állítok be emlékeztetőt, munkában mindent felirok tapadós cerlire, e-mailben használom a task funkciót és jelölöm, ami kész van. Ma már annyi lehetőség van, ami segít a szervezesben, csak meg kell találni a megfelelőt.

Egyébként a terhesgondozas során minden soron következő vizsgálatot beir az orvos vagy a védőnő a kiskonyvbe. A védőnő gondozási tervet is ad, amiben fel van sorolva, hogy mik a fontosabb vizsgálatok és hányadik héten végzik.

Vannak egyébként tanulástechnikai módszerek is, amik segítenek megjegyezni dolgokat, szóval ez simán fejleszthető.

A feledékenység másik formája meg igazából nem feledékenység, hanem halogatas, olyan dolgoknal, amit igazából, talán tudat alatt csak, az ember valójában nem is akar megcsinalni. Hetek óta "elfelejtek" gumishoz időpontot kérni. Valójában csak semmi kedvem nincs hozzá, de mindig este kapcsolok, hogy jaj, ma sem hívtam fel. Ez nem feledékenység, ez rossz szokás. Tudom, hogy fontos, de ez ilyen nemszeretem feladat. Érdekes, hogy ami egyszerre fontos is, és kedvem is van hozzá, azt nem felejtem el soha.

A másik, hogy nagyon alacsony az önértékelésed, nem tudom, hogy milyen közegben nőttél fel, de nagyon beléd beszélték, hogy buta vagy, akár otthon, akár az iskolában, de ez nem jó, és ezen leginkább egy pszichológus tudna segíteni.

2022. ápr. 13. 08:59
 14/18 anonim ***** válasza:
100%
Csináltál tesztet reggel? Mi lett az eredmény?
2022. ápr. 13. 09:47
 15/18 A kérdező kommentje:

Koszonom a valaszokat!!!!!!

Igen, belem beszeltek hogy buta vagyok! Jol latjatok!

2022. ápr. 13. 11:08
 16/18 anonim ***** válasza:
Szerintem lehet csak valami egyszerű diszlexia vagy akármi más van aháttérben. Nekem van, és rettenetes a rövidtávú memóriám tőle, illetve könnyen keverek dolgokat. De attól ez nem jelenti azt hogy buta lennél, rengeteg híres zseni embernek van/volt diszlexiája, Da Vinci és Einstein is az volt. Meg mondom, az hogy beismered a hiányosságaidat pont hogy intelligenciára vall. Egy buta ember sosem fogja elfogadni a tényt hogy buta, mert fel sem fogja értelmileg.
2022. ápr. 13. 11:16
 17/18 anonim ***** válasza:
100%
Nem vagy buta, alacsony az önértékelésed. De ha szeretnéd a babát, fel fogsz nőni a feladathoz.
2022. ápr. 13. 13:12
 18/18 anonim ***** válasza:
0%
Akkor bizonyítás be mindenkinek hogy vagy buta .
2022. ápr. 13. 18:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!