Van olyan, hogy a képernyőn szerepel a baba neme ultrahangos vizsgálaton? Nem szeretnék tudni a nemét, de tegnap megpillantottam valamit a sarokban.
Figyelt kérdés
Nagyon örülünk neki, hogy minden rendben a babával, de a véghajrában rájönni kicsit rossz. 😆 Tudjátok, a "sok hűhó semmiért" érzés. Most komolyan nem figyelnek ilyesmire? Meredtem a képernyőre (mint mindig UH során), teljesen véletlen volt. Azzal nyugtattam magam, hogy lehet az én nemem volt a listán (sok adat volt). Tudom, tudom, minden anyuka nő, miért írnák oda? Nem tudom, csak remélem. 🥺 Nem kérdeztem rá tegnap erre az orvosnál (nem Magyarországon történt egyébként), mert örültem, hogy minden rendben, és csak ez számít, de miután hazajöttem, egész nap agyaltam rajta. Teljesen mindegy nekünk, hogy mi lesz, ne értsétek félre, csak ha már eddig kibírtuk, olyan nem jó, hogy pont a végére meg kiderül...2022. ápr. 12. 11:03
11/16 anonim válasza:
Igen, az a te nemed. Ilyen ultrahang gépekkel végeznek sima hasi ultrahangot pl. férfiaknak is, akármilyen belgyógyászati osztályon.
12/16 A kérdező kommentje:
#10 Nekem nem volt mókás, de azért vészes sem, kiderült, hát kiderült, nincs mit tenni. 😁 Egyszerűen mivel szülészet, meg ott voltak a baba adatai, méretei, elég biztosra vettem, hogy akkor a baba neme szerepel ott az adatoknál. 😆🤷🏻♀️ De örülök, hogy nem. 👍 Persze, hogy az UH magától nem tudja megállapítani 😂, de az orvos be tudja gépelni az összes infót, szokta is minden alkalommal, mikor vizsgál. Még mi is megkapjuk adathordozón a képekkel együtt, de utóbbit nyomtatva is megkapjuk. Na de mostmár nyugi van akkor. 😁😌
2022. ápr. 12. 14:20
13/16 anonim válasza:
12. Ha majd nem felejted el és szeretnéd írd majd meg mi lett. Most már nagyon érdekel. Könnyű szülést! :)
14/16 A kérdező kommentje:
#13 Nem felejtem el. 😊👍 De még arra várnod kell egy kicsit, mire újsággal jövök. Legalábbis nagyon remélem, hogy még nem fog kibújni egy jó darabig. Persze 50-50%, hogy bejön a kislány. 😁
2022. ápr. 12. 14:32
15/16 anonim válasza:
Én azt gondoltam, nemsokára szülsz, mert azt írtad véghajrában :D
16/16 A kérdező kommentje:
#15 Hát még van 10 hetem. Szóval ha azt vesszük 30 hét lement, emiatt írtam. 😁 Már nem sok van hátra, de azért na..😊
2022. ápr. 12. 16:43
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!